• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    VECTOR: je potreba napsat spravne email na kterym jsi prihlasen na pc a zopakovat heslo pri prvnim overenim mi myslim prisel i email s linkem

bohuzel to nebylo posledni overeni narazil jsem pak jeste na jedno ale prosel jsem kazdym procesem overenim jak chteli a mam pokoj
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    VECTOR: tohle se mi občas taky stavá, ale já jsem v insider programu. Vždycky napíšu znova heslo a pár dní je pokoj
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    VECTOR: Asi ses neoverena identita :) A treba tam mas blbe heslo....
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Desitky me furt v nastaveni otravujou, ze "Musite overit vasi identitu"

Nevite nekdo, co to je? Kdyz kliknu na overit, tak to po chvili zmizi, po zapnuti se zas objevi.

Jo a taky me neustale sere, ze po uspani pocitace se pak nezobrazuje ikonka wifi a ten dialog v oznamovaci oblasti, netusite nekdo, jak to vyresit?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    SUPEX: Insider bezi dal a pokud vim tak pobezi. Dokud jsi insider a splnujes podminky (tedy ze obcas splnis ty jejich testy) tak muzes OS pouzivat jak chces a mas licenci.
    Kdyz budes chtit s Insiderem skoncit musis si licenci bud koupit nebo si dat starou.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    DUBAS_: ano to je presne ono.
    tento program mame u redhatu ze :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SUPEX: myslim ze jsem to videl na zive tam rikali ze insider program pobezi soubezne s ostrou verzi desitek a lidi co nemaji klic na desitky a ani nemuzou upgradovat a budou prihlaseni do insider programu budou mit desitky gratis ale je to vykoupeny tim ze budete pokusny kralici novych buildu nikdo vam nezaruci ze nejaky update nesestreli pc
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SUPEX: microsoft klasika. je možné, že to ještě změní, nebo insider protáhnou, ale nesázel bych na to.
    SUPEX
    SUPEX --- ---
    RATTKIN: Okej, no já jenom, že občas se objevilo, že i insideři bez předchozího systému dostanou upgrade s licencí. Ale pravda je, že jeden den byly zprávy takové a druhý den makové.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SUPEX: na licenci nárok nemáme. insider bude ještě chvíli pokračovat. pak koupit. nebo pokud na starém kompu byly 7ky nebo 8ky tak vrátit a upgrade.
    SUPEX
    SUPEX --- ---
    Hele, kluci. Dotaz.
    Byl jsem insider celou dobu a na jednom kompu jsem měl nainstalované testovací buildy. Mám nárok na licenci? Stačí když to proupgradeuju až do konce nebo si musím licenci koupit?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ROBIN_SNNS: Update je ted v start->Setings
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Ještě k problému s probuzením v desítkách - vyplatí se též prověřit naplánované úlohy ve správě počítače.
    Jinak je docela zajímavé, že mi ve verzi pro nefunguje panel windos update (vůbec se mi neotevře)
    OREA
    OREA --- ---
    Zdravim a prosim o radu.
    Mame Laptop Lenovo s Windows 7, pri recovery procesu na Windows 8 doslo k potizim. Na konci procesu se ukazalo okno - instalace byla dokoncena prejete si restartovat nyni? Dala jsem ANO a od te doby windows pise hlasku: "Windows could not complete the installation. To install Windows on this computer, restart the installation."

Kdyz dam OK (jina moznost neni) - tak se to cele Restartuje a pak se ukaze zas ta stejna hlaska - a je to porad dokola.

Co s tim?
    :/
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    NYCKER: Ja tedy bez pardonu dal do politik ze vsechny OS se nechavaji anglicky + lokace atd se nastavi cesky. Takze jim funguje klavesnice, datumy atd ale vsechny chybove hlasky jsou anglicky a da se s tim pracovat.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYCKER: a nastavil jsi si v profilu češtinu ?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    NYCKER: Pokud vim tak ne primo po staru, existuje pouze jazykovy balicek ktery lze stahnout bud primo a nebo pres nastaveni jazyka primo ve Windows.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ROBIN_SNNS: jj, to je v principu totez:)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ARIAEL: Ne nedotkla jsem se. Ale nakonec jsem ještě našla tohle: http://www.techsupportalert.com/content/how-fix-computer-keeps-waking.htm
    a zabralo to.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    ROBIN_SNNS: dotknes se klavesnice? tohle maji zapnute... probouzeni.. da se to vypnout v powermanagementu
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Věděl by někdo proč se mi W10 x64 pár sekund po přechodu do režimu spánku zase samovolně (bez vnějšího podmětu) produdí?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MUXX: FileUnsigner.exe
    MUXX
    MUXX --- ---
    ARIAEL: mas pravdu. byl to build od vývojářů. mel sice být podepsaný, ale tohle jsem nezkontroloval. řekl bych, že bude chybět root certifikát CA autority. dík za tip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam