• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    google translate document load dela presne to,co potrebuju
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    a jak, at treba se necim obohatim... :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOC256: uz vyreseno, dik
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRAGON:
    na faktury jsou vytezovaci SW, jestli na to pak davkove spustit prekladac nebo to nektery z tech softu umi nevim...
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    LOPIK: no nevim, uz nejaky cas se pouda ze MS ma na W10 obchodni model "giveaway".. a taky diky tomu letos prekonali hranici 50% mezi nainstalovanymi windows..
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    CPT_PLESARD: LOPIK: moje chyba, ze jsem vynechal info, ze myslim kontrolu z kontextovy nabidky.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    CPT_PLESARD: To bude spis vlastnost, neni logicky aby tohle lezlo na sitovy disky (predstav si prostredi kde mas tisice pocitacu se sdilenym ulozistem)
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Zdravim.
    Mam dotaz.
    Na kompu s Win10 mi neumi Windows Defender zkontrolovat soubor ulozeny na sitovem ulozisti, i kdyz je namapovany jako disk.
    To je vlastnost, nebo chyba?
    Dik.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    JAVESEU: Nektery lidi si mysli ze muzou... No Microsoft si to nemysli a vyslovne to zakazuje.
    Jejich boj pouzivat licenci na jiny HW.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    PISTA1: No a jak je to s licencí? OEM verze přece nemůžu přeprodávat ne?
    GURBON
    GURBON --- ---
    ROBIN_SNNS: funguje, delal jsem to ted na W10 home cislem W7 home ze staryho notebooku.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Mate nejaky osvědčený zpusob jak zamykat a odemykat pc v doméně pomoci bluetooth, kdyz se vzdalim, přijdu? Zamknout to umi kde co, treba se mi osvedcil btprox, ale jak odemknout, to jsem ještě nevyresil.
    KRYSPIN
    KRYSPIN --- ---
    ROBIN_SNNS: u mě to funguje
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ROBIN_SNNS: Ne.
    Ale od doby kdy sou na aukru 10 za 110kč to je stejně jedno :)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Věděl by prosím někdo, jestli ještě v praxi funguje aktivace windows 10 licencí ze sedmiček? Děkuji.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ARIAEL: dík všem, konečně jsem se posunul, zde uvedená chyba ukazuje na vadné heslo uživatele, které se sice neměnilo, ale začal jsem ho znova a uvidím
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    THEODORT: uptime 3 týdny
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    teoreticky, kdyz je eventlog v tu dobu prazdny.. nemohlo to bejt vypnuty?
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    RATTKIN: A mas zapnuty logovani tasku?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TOOMIX: event log taskscheduler operational i údržba je v tom intervalu prázdný hm hm asi proto že se nic nespustilo.. paradoxně je to úloha na restart, která je tam z důvodu windows, aby se podobné blbosti nestávaly.

to je jak červený trpaslík, Krytene, narazil do nás meteorit, co se poškodilo? nevím, zasáhlo to jednotku na detekci poškození.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam