OTZ: Nema uz vyznam resit dalsi mrtvej system, na to mam XPcka... kterym rano stacilo projet chkdskem diskovy oddily a uz behaji jak maji.
Zato W10 jsou peklo od pocatku. Prvni jsem daval jako update sedmicek. Po nekolika aktualizacich se oddelaly. Neslo absolutne nic revertnout na bod obnovy. Nahral jsem acronisem znova cca mesic starej image, jeste jednou to preprocesoval nacisto ze sedmicek a zase to kleklo po trochu jine aktualizaci. Tak jsem se nakrknul a udelal novou cistou instalaci holych desitek uz jen pomoci cisla. To bylo nekdy loni na podzim. Stahlo si to varku updatu a zabilo se to. Tesne pred vanocema jsem se dozral naposled a udelal novou cistou instalaci s posledni verzi win co v tu dobu bylo mozny stahnout. Nainstalovany programy, nekolik aktualizaci.. do vcerejska to behalo ok (poustim je jen obcas, 90% casu jsem v XP). Stahlo si to dalsi aktualizace a ze potrebuje reset. Rikam si ok, jdu se umejt a ono to dobehne... vracim se po pulhodine ke komplu a probiha reset. Nabehne modrej screen "musime restartovat". Restartuju a prd, stale dokola. Chci prepnout do XP a tam taky kaput..
Co to proboha je za system, ze si sam pod sebou i pod jinym OS na jinym fyzickym HDD rozhazi partysny... jsem zvedavej co s tim jeste dneska uziju az se vratim z prace. Rano jsem tomu win10 disku udelal chkdsk /f z winXP, coz dobehlo.. ale klidne se vsadim, ze pri pokusu o start budou kaput.