• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Windows - (Windows 7, 8, 10, 11, ...)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHUNA:
    jeste jednou diky. dneska jsem si nastavil asi 7 serveru, ktere tak nejak porad pouzivam a usetri mi to hromadu casu a nervu... :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    To je přesně to, co Windows potřebujou!

Windows 11 přinesou Focus Session s integrovaným Spotify. Pomůže se soustředěním se na práci – Živě.cz
    https://www.zive.cz/clanky/windows-11-prinesou-focus-session-s-integrovanym-spotify-pomuze-se-soustredenim-se-na-praci/sc-3-a-211599/default.aspx
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    jj, Ransomware Deployment Protocol (RDP) je mrcha
    Diagnosing the Ransomware Deployment Protocol (RDP)
    https://www.paloaltonetworks.com/blog/2021/07/diagnosing-the-ransomware-deployment-protocol
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    TOOMIX: ikdyz koukam ze to nekdo nakonec prevzal a vychazeji nightly buildy, zitra to zkusim
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    KOC256: jo, kdysi jsem jim opravil i pár chyb, ale mrzí mě, že se tam vývoj zasekl a nikam to nepostupuje už asi 3 roky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOOMIX:
    mRemoteNG má dostupný repozitář, tedy si to můžeš upravit k obrazu svému ne?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAWERICK: a proto jsou pořád firmy, kde se na jejich veřejné IP a portu 3389 připojíš na hlavní DB server, na kterém stojí a padá celá firma
    MAWERICK: nebudu hrát nic, to je jen z mojí pohodlnosti, že jsem nechtěl mít někde ve složce RDP a VNC zástupce na PC/servery u zákazníků, ale chtěl to mít pod jednou střechou s hezky řešeným zálohováním nastavení ;)
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    MAWERICK: Schvalne, co si myslis, ako to je?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Ono I normální RDPko od MS není úplně etalon bezpečnosti
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOOMIX: jasný no. Tak to zkusit zahrát na "ale to není ve vývoji a je to nebezpečný a vůbec security" :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAWERICK: do práce, ale tohle mi nikdo nekoupí - můžu přece používat normální RDP a VNC. Na jednom místě to mam v mRemoteNG, ale to už není ve vývoji :(
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOOMIX: no pokud je to "domu" tak chápu 😎
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    MAWERICK: 113$/rok se mi platit nechce :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SCHUNA: ale... A zalepily ty díry? Nebo to jen soupli pod sysinternals ale deravy je to pořád?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOOMIX: a co ASG?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Kezy byl lepe dotazeny ReactOS.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SCHUNA: kdyby to umělo i VNC protokol, tak bych mohl konečně zahodit

Home | mRemoteNG
    https://mremoteng.org/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SCHUNA:
    To je parádní... A asi přesně to co potřebuji :o)

Díky...
    SCHUNA
    SCHUNA --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Otočme list. Znáte někdo nějaký password manažer, který by uměl spolupracovat s RDP nativní aplikací ve Windows? nějak se mi množí ty přístupy a paměť tolik neslouží a nějaké šifrované soubory atd. jsou mírně nepohodlné...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam