BAT: já si nemyslím, že to zlehčuju, jen mám k tomu jiný přístup než asi Roland.
A upřímně, pokud máš potřebu vypínat věci jako Defendedr, smart screen, updaty, ms store etc, tak proc máš operák od Microsoftu? Proč si nepořídíš teda něco od Apple nebo unix/linux distribuci, když tě už esential věci, který Windows obsahují, tolik serou?
Kdo mě nutí? Nikdo mě nenutí. K ničemu. Já sem si koupil Wokna, protože sem akceptoval, že budou procházet změnami v čase, budou mít prostě pořád horší update než má třeba MacOS, akceptuju to na takovou míru, že mi zkrátka nevadí, že něco musím oželit/tolerovat. Ale když mi někdo začne argumentovat tím, že ho štve, že mi One Drive zálohuje něco, co nechce, to se na mně nezlob, to není argument, to je nedostatečný nastavení aplikace. Opakuju znovu: one drive ti nikdy nic sám nebude zálohovat, všechno se dá vypnout. A ano, má by default nastavení. Tak si ho kua změn, uděláš to na začátku a máš klid. Mně se ještě při žádném updatu nestalo, že by mi změnil one drive nastavení co zálohovat.
sorry, asi sem už otrávenej z neustálýho stěžování lidí, že je něco sere. Tak to kua nepoužívej a založ si Dropbox/whatever. Tím spíš ze stížností nad věcma, se kterými něco jde udělat.