EVAD: jak uz jsem nize pslaa jsem studentkou PVŠPS denniho studia...mela jsem tisice moznosti se setkat a mluvit s Ruzickou tak nam calek prednasel ve tretaku a taky jsem absolvovala jeho seminar vykladu snu. Ruza je narcis....mam to z mnoha zkusenosti s nim. Po prvnim roce nam vzali komunitniho vedouciho a kdyz byla vyjimecna komunita kvuli tomu tak nemel gule na to nam nic rict a misto toho nam vypravel o tom jak byl nekde v tramtarii a bla bla to si to u nas strasne posral. A to, ze narcis proste vyslo z mnoha jednani s nim...takhle konkretne se to tezko vysvetluje. Ikdyz ja mam Ruzicku moc rada (prenesla jsem se pres jeho chovani) a jsem moc rada, ze treba i vi kdo ja sjem :)
Calek je zahorklej clovek....behem seminare vykladu snu pomlouval sveho mandanta z vycviku, ale protoze je slepy nemohl videt, ze onen mladik sedi v mistnosti a posloucha jak Calek o nem rika, ze je emocne plochy atd... a myslite, ze se mu omluvil? Ani omylem....
nebo po par otazka na psychoanalyzu na me zacal RVAT pred mnoha jinymi studenty a to vse jen proto, ze nema analyzu rad. Kdyz si ted presne nevim v kterem casopise zacali vymenovat narozy s Ponesickym Daseianalyza vs. Psychoanalyza....domluvili jsme jim kolokvium a to jak to vse interpretoval Calek a jak se k tomu postavil Ponesicky...no nebe a dudy....
Nicmene Calek je dobry urcite o tom nepochybuju, ale taky znam jeho stinou stranku a ta mi osobne prijde dost cerna! Ale asi jsem vam to moc nevysvetlila co?