NARVAH: to si pleteš, že si to pletu. Mně občas zarazí, jak dokážeš být nepříjemný na druhé a jak šmahem děláš závěry, imho to může být překážkou v Tvé (budoucí?) práci a živnou půdou pro burn-out. Jinak ano, je to nyx, ale to neznamená, že zde vyřčené nemá žádnou váhu :)
SEBIEN: no ono to bude taky proto, že z kolektivu autorů (kteří jsou dozajista provázání nejen pofesionálními vazbami, ale i vazbami přátelskými) nikdo ericksonovskou školu nedělá. Ono v kauze Barabarič je právě smutné, že se jednalo o velmi silnou a inspirativní osobnost a bez ohledu na jeho někdy třeba kontroverzní názory byl jednoznačně na fakultě "silným koněm", motorem pro studenty a případným vzorem (což je vlastnost, kterou má bohužel jen málo vyučujících), kterých je tak potřeba a nedostává se jich, protože je jich jak šafránu. No a že nakonec byl odejit jen ukazuje na preference osobních témat vedoucích pracovníku před tématy profesními.
KATIA: epistemologie? Na to se mě jedna nejmenovaná vyučující zeptala (při obhajobě bakule), jestli to není sprosté slovo a jak to souvisí s psychologií, no smutné to bylo trochu... A jiná mi zase při jiné příležitosti řekla, že mám mluvit jako člověk a nepoužívat takové výrazy :o) možná jsem měl svý práce dělat na jiné fakultě, evidentně to není sprosté slovo pro všechny (což je teda fajn ,)