• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MADIETTAvohoz na dnesek
    fotogalérka vašich módních kreací

Ukažte, jak jste se oblékli a vymódili na akce a příležitosti všeho druhu; škola, práce, party, festival, karneval, divadlo, kamkoliv. Meze se nekladou.

Pokud si vysloveně nepřejete, aby vaši fotku někdo komentoval, napište to k ní. Ostatní účastníky prosíme, aby to respektovali.

Jinak jsou komentáře a diskuse povoleny, nicméně mají pravidla.
    1) není žádoucí komentovat fyzický vzhled, natož ho zostouzet. Odpusťte si narážky na postavu, tvář, špeky, vyčnívající žebra, tvar nohou, tetování, barvu vlasů. Můžete komentovat, zda se oblečení hodí k tělesnému typu, ale urážky a posměch se tolerovat nebudou.
    2) nebudu trpět žádné narážky a invektivy osobního charakteru.
    3) osobní spory a antipatie a frustrace si ventilujte někde jinde.
    4) za cokoli z výše uvedeného dostanete varování, uplatňuju princip jednou a dost, budete-li se i po varování chovat jako hovada, dostanete na týden RO. Vrátíte-li se a budete v hovádkovství pokračovat, dostanete permanentní ban.

rozbalit záhlaví
    MAJACHUNATA
    MAJACHUNATA --- ---
    HELLENKA: a tady by ho nikdo neocenil?
    KFF
    KFF --- ---
    HELLENKA: K už zmíněným sekáčům doplňuji Malé černé, mají kamenné prodejny na Praze 7 i eshop. https://www.malecerne.cz/
    BIRMA
    BIRMA --- ---
    HELLENKA: Pochopila jsem, že jsi z Prahy - napadá mě “Tak trochu jiný sekáč”
    Second Hand | Tak Trochu Jiný Sekáč
    https://www.taktrochujinysekac.cz/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    HELLENKA: aristokrat vintage je primárně na dámskou módu. https://m.facebook.com/aristokratvintage/
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    HELLENKA: scorro scorro prodává i dámský
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Poradili byste, kde by se dal prodat starší, ale krásný dámský kabát, bez vad, 100% vlna ?
    Kromě Vinted a Marketplacu...

Je po mámě a nechci ho prodávat za pár šupů :)
    Neznáte nějaké tématické bazary, kde by ho někdo mohl ocenit ?
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ARGANNAH: pupík ven se neodváží ani baby na vesnici 😄 na to mají vysoký kozačky nejlépe z Deichmanna ke krátkým šatům.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ETERNITY: Až na ty boty bych se toho nebála.
    Bab potom na úřadu a před ním za ty tvé břišáky už jo ,-)
    Zase na druhou stranu budeš mít jistý přísun místních řemeslníků a to se ve vašem případě může hodit ,-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Pupík is ve skutečnosti very much vesnice, čím větší díra po granátu, tím větší kurví kroj. K dovršení plně venkovského dojmu chybí ještě pět kilo mejkapu, tam je ještě mnoho co zlepšovat. Zdravím z malého městečka ve Středních Čechách.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    SMETY: pupík na pohovor taky ukazujes? 😅
    SMETY
    SMETY --- ---
    Tvl 21.stoleti a téma “pupík na plese” :)
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    ETERNITY: Holý pupek není na plesy (bez ohledu na jejich kvalitu) úplně vhodným outfitem, více je tolerován hluboký dekolt (klidně k pupíku) než orientální tanečnce (pokud se nebavíme o orientálním plese). Hluboká záda jako prohřešek vnímána nejsou prakticky u žádné věkové kategorie, takže jestli máš možnost, přikláněl bych se spíše k hlubokým zádům, než výraznou mezerou mezi pasem a hrudníkem (která lze stáhnout vytažením sukně výše k anatomickému pasu). Ale jsem konzervativně progresivní overdressed Dandy swagger žijící v jiných historických epochách zároveň, takže mne vůbec nemusíš brát vážně. Obvzláště do Luhačovic :P
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ETERNITY: volna zada jsou uplne v pohode, pokud ti z nich nebude čouhat spodní pradlo. Holé břicho mas hezke, ale i na Luhačovickým plese by to na me bylo moc.

(wtf, vecer jsem meusela.asi číst část diskuze, protoze se mi zdalo, že delam "módní policii" v plese v Luhačovicich :D)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DEB: -//- tak tak, šoupla bych sukni o pár cm hore a bude to ok :).
    AETHER
    AETHER --- ---
    ETERNITY: Aha, já myslela, že tam máš široký zlatý pásek. V tom případě jsou holá záda asi o fous lepší.
    DEB
    DEB --- ---
    ETERNITY: kdyz uz holy bricho, tak aby nebyl videt pupik, z ty fotky to neni uplne zřejmé zda je to pupik nebo stín
    a hole zada jsou též naprosto v pořádku
    DROOPI
    DROOPI --- ---
    ETERNITY: asi bych uprednostnil hola zada nez hole bricho prestoze ho mas luxusni i v Luhacovicich.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    ETERNITY: Bez v tomhle s lodickama. Baby neres, beztak tam budes oblecena nejlip
    EMAET
    EMAET --- ---
    ETERNITY: jsem tým holá záda :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: si jedno z toho vezmi a neřeš. Vsadím se, že budeš oblečením v té lepší části.

A ukaž nám odhalená záda :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: well.... druha vec, kterou mam doma, ma zas uplne volna zada. A nejsem zrovna fanousek nakupovani. To driv prodam ty vstupenky.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ETERNITY: mne to přijde jako ohoz na předtančení na plese. Ale břicho máš luxusní, tak proč ho schovávat ;)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: kdybys sehnala nějaký otevřený průhledný černý top, který by pokryl to břicho, a neukázal se vy výstřihu, tak by se vyřešilo.
    Ale mít tuhle postavu, jdu takhle, hezké to je, dlouhé večerní taky, tak co jako.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    LUSINDA: bricho. Tam trochu citim problem. Je to sukne a vrsek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ETERNITY: potřebuješ v Luhačovicích dál bydlet a vyřizovat věci na úřadech?
    Jestli jo, tak si vem něco, co víc zakryje to perfektní bříško, jinak ti to úřednice dají sežrat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam