vcera se mi povedla takova nevsedni radustka: sla jsem si do trafiky v metru koupit ciga a nesla jsem si andelsky (ale cerny) kridla z peri, dost neprakticky je drzet a hledat penezenku v tasce, tak se jediny zakaznik (ocividne kamarad trafikanta) nabidl, ze mi je podrzi. vystrachala jsem penize, zaplatila a panovi sdelila, ze se primluvim aby ho certi zitra (byla jsem tam v sobotu navecer) neodnesli. pan se usmal, rekl, ze ma 150 kg a ze ho neunesou tak jako tak. Potesilo me, ze mi nekdo pomohl a ze na me byli oba mili a trpelivi. No, za dve hodiny jsem se doma nastrojila do trochu dabelskeho cervenocerneho andela s rudou parukou a sla na metro - ten kamarad-zakaznik v trafice jeste klevetil, tak jsem si rekla, ze pany pozdravim - nakoukla jsem dovnitr a rikam "tak jsi pro vas jdu do toho pekla" panove koukali velmi prekvapene a trochu vydesene. tak jsem jim vysvetlila, ze jsem tam byla pred dvema hodinama s tema kridlama. moc mi neverili, ale pak si me prohledli a uznali ze to jsem opravdu ja. a bylo videt, ze jsou fakt radi, ze se k nim hlasim. a ja jsem byla rada, ze kostym byl dostatecne dobrej na to, aby me jen tak nekdo nepoznal.)