• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    WRATA
    WRATA --- ---
    MARTIK: Bohuzel questing tady nema tu tendenci jako v SWTOR kde kazda planeta ma svoji questlinu soubezne s tou tvoji classovou. Zony realne nemaji pribeh vesmes zadny. Jsou tam ruzny linie ktery na sebe maji urcitou navaznost ale realne prvni misto kde ma zona nejakej pribeh a smysl ty questy sledovat je Hyjal coz je zona pro lvl 80+.

Byt tebou tak bych obcas zaskocil do OGcka kde na tabuli mas quest na zonu ktera je pro tvuj lvl doporucena. A jak uz tady bylo psano. Dungeony jsou celkem vyzva. Specialne pro cloveka ktery s tim nema zadny zkusenosti ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: To sice budeme, ale zase to není vanilla no :(
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MARTIK: asi zalezi co od toho cekas... jestli si procitas nejak detailne ty questy a zajima te pribeh a proc te nekam posilaj, tak vydrz to pomaly levelovani, protoze ono je toho v tom pribehu hrozne moc na vypraveni a tim ze se budes drzet tech linek tak se dostanes tam kam se dostat mas a pribeh te tim pekne provede

jestli te ale lore vubec nezajima, tak nejrychlejc se vzdycky levelovalo v dungeonech, jestli uz si tam zavital.. ale to uz chce trochu vedet, jak neprebirat tankovi aggro, stat nekde pobliz healera a tak..

no zkus se nejak ptat a poradime, myslim ze vsichni ti tady budou zavidet ty okamziky, kdy neco zajizes poprvy a jak uzasny to bylo :)
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    Ahoj,
    prosím o tip do začátku hraní. Hraju WOWko teprve chvilku. Mám postavu level 21 (horda), chodím tam, kam mě questy zavedou. Takže jsem začal v Durotaru, šel jsem na sever k Orgimmaru, pak západně ke Crossroads, kde jsem strávil asi nejvíce času.
    Otázka zní, jak postupovat dále. Na mým současným levelu necítím pražádnou challenge. I to levelování je pomalé, vzhledem k úrovní nepřátel.
    Mám se prostě vykašlat na současné aktivní questy a jít prostě někam, kde mapa zobrazuje vyšší level? Nepřijdu tím o nějaký příběhový quest? Jdou vůbec tyhle questy nějak odlišit od ostatních? Teda chápu to dobře, že jsou nějaký důležitější questy, ne?
    WRATA
    WRATA --- ---
    HOCH2
    HOCH2 --- ---
    Nejaky odkaz na informace o priestech, zejmena shadow?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    LORAENA: Rotace vypadá dost stejně. Nahodíš immolate, vhodně conflagrate, v mezičase incinerate. Celá efektivita je opět v tom, kdy zacastit chaos bolt. Crit je pořád důležitý, mastery je pořád důležitá. Detaily jsou jinak, ale princip ve finále vypadá dost stejně.

Naopak demo je úplně jinak. A affli nehraju, tak to neporovnám, ale taky to vypadá na značné změny v rotaci.
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    ETHAN: na destro moc nesahají? no nevím, když soul shardy budou procovat z crit ticku immo (možná i někde jinde? ale neviděla jsem to tam), tak důležitost chaos boltu se dost radikálně změní.. no jsem zvědavá, jak to bude vypadat
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Já jsem rád, že na destro moc nesahají. Tím odpadá nutnost učit se specku, kterou teď hraju, a bude prostor naučit se třeba demo, které vypadá dost zábavně. Asi to nebude úplně na každý boj vhodné, ale gameplay bude prostě mnohem zajímavější než je teď. Affli mě nikdy nebralo a ani teď nezačlo.
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    LORAENA: dík, koukal jsem na to, věřím blizzu, že to bude fajn a osobně teď mě taky baví mít impy dva felguardy .... a vůbec demo a afli je podle mě pravý lock.. destro je vlastně drsnější fire mage :-)
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    ACUACX23: tak dnes zveřejněný přehled warlock classy v legionu je docela zajímavý. z toho, co je tam napsané, vyplývá, že démonů budeme mít víc a bude to hlavní zdroj naší dmg. je to docela zajímavé a pěkné čtení, doporučuju kouknout na mmo champ :)
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    LORAENA: zajímavý..... mít partu démonů kteří nelehnou na první ránu by bylo fajn.
    LORAENA
    LORAENA --- ---
    ACUACX23: No uz je jasny, ze forma bude zrusena. Ale pry dostanem nove a lepsi demony, coz je podle me dobre. Jsem zvedava, jak to nakonec bude vypadat, zatim z toho mam jako warlock dobry pocit
    ACUACX23
    ACUACX23 --- ---
    omlouvám se jestli jsem někomu dal plus nebo mínus... cizí ruce na mém stroji :-D....... já se na legion těším, ale jestli mi dokurvěj kvůli DH demo warlocka tak budu mírně nasranej.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: Dik, projedu vecer doma.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: Eh? Kterou?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WRATA: To se stát může, ale podle téhle věty to momentálně v plánu nemají. Teď teprve sleduju tu session s vývojáři, která nebyla na žádné stage, takže nešla sledovat živě, tak uvidíme, co se dozvím tam.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: Tak ve vanile i BCcku byly modry setu z dungu. Navrat k tomu bych uvital. Klidne i crafteny sety
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    K těm setům v challenge modech: "There aren't going to be unique challenge mode armor sets, but it is likely that there will be Artifact appearances tied to the challenge mode dungeon system."

viz http://www.mmo-champion.com/...n-Hazzikostas-Interview-Class-Blog-Post-Times-Hunter-Changes-Feedback
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam