• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Díky;
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Classic ma jeste verzi kde je Season of Mastery coz jsou upraveny raidy. Takze ano, je to rozdelene
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Tss
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRAGED: Nevím jak to teď bude s wotlk classic, ale při vydání tbc si měl možnost zůstat na classic vanilla realmu, pokračovat se svojí postavou na tbc classic nebo začít na season of Mastery realmu (fresh server s vytunenejma vecma jako třeba boss mechaniky apod)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Doraz: Oni ted Classic expanze vyadavaji oddelene? Nebo proc je WoW: Clasaic a TBC Classic jako ruzne instalace?
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: Až teď? ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Done za necelý čtyři :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Kdybych odfiltroval GDKP / WTS / Boost, tak jich tam bude tak pět :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: ok, necetl jsem to az tak podrobne, pardon. jen me zaujalo kolik tam toho je oproti memu realmu, fakt je to evidentne megaserver
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Celou dobu tu píšu o Allianci na Firemaw :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: to je Firemaw? nebo jinej realm? H/A?
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: hudba, chybela tomu epicka hudba!
    KALTY
    KALTY --- ---
    HAVANA: no já už se o wow nezajímám moc. Ale nabídl mi to YT, tak jsem si říkal, že alespoň na to se podívám.
    No ale to co byla dominanta Blizzardu a to chilling upoutávky tak tohle fakt slabota.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    U nás PuGy mívají vlastní discordy a akorát inzerují na realm discordu, co hledají za specy. Gildy vesměs to samé v bledě modrém, ale ani tam se moc nechodí dungeony - vesměs si to lidi musí ošéfovat sami.
    ZA to trochu probral z letargie, ale i když se hodí badges, většina si vystačí s tím co popadá v raidech / ZA, nějaký větší spam heroics jsem nezaznamenal…

CZ gildu/hráče s českým jménem jsem tu tuším pákrár zahlédl :) Ale rozpadání gild je poměrně stabilní téma, i když bych teď s 25-man řekl, že je to problém výrazně menší.
    Rogues si moc nezahrají v raidech, v PuGu je nikdo nechce :)

Vypadá to nějak takhle, na ty jednotlivé řádky se pak dá klikat, tohle už je profiltrované:

ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAVARA:V retailu hraju skoro 15 let na Wildhammeru a Aliance je tam v pohodě. V classicu hraju sporadicky, ale žena tam raiduje 3-5x týdně a kromě toho, že se teď nějak rozpadá guilda, to s raidy nikdy nebyl problém. Omezení tedy je, že je to CZ/SK guilda. Kdyby jediná podmínka byla Aliance, asi by to problém vůbec nebyl. Ovšem tedy jsem v práci a nemohu ověřit, jaký realm to je a jestli to tedy není třeba zrovna Firemaw. Nějak jsem tam jen na jediném realmu a to celou dobu, takže jsem tak nějak vytěsnil, že mají realmy jména :D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: čoveče to se u nás fakt moc neděje. Zase tak zaspamovany to tam nemáme. I když on stejně nikdo moc dungy nechodí a raid pugy se řeší na discordu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LADINEK: U nás se postupně všechny allianční realmy sestěhovaly na Firemaw, protože to všude jinde, včetně velkých jako Mograine, chcíplo.

On ten LFG kanál jede - ale jede rychlostí 10-20 postů/sec (různí lidé), takže je pro člověka nepoužitelný. Musíš mít addon co to monitoruje na tvé keywords, případně posílá tvůj request :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    NAVARA: nevím jak u Vás, ale u nás Nethergarde Keep, lfg channel pořád jede, naopak něco najít přes addon je dílem náhody...to už spíš realm discord...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Raidím od začátku classicu a moc si neumím představit, že bych u té hry zůstal, pokud bych neměl možnost jít do raidů…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam