• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ETHANWorld of Warcraft - PvE, RP, PvP - cesta do středu Země... eee, tedy Azerothu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Oni naxx chteli boostnout, prave proto ze i pred 15 lety to bylo fakt trapne jednoduche. Bohuzel na BETE jedinej boost je ze bossovemaji o 30% vic HP (tj fight trva o chvili dele, ale vlastne tim jak se zvysilo DPS raidu tak vlastne ani ne) a davaji o 30% vic DMG (coz je pozadavek mit trochu nagearovane tanky a neslackujici healery). Bohuzel nejaky zmeny mechanik ci tak neco podobne jako to zkouseli v Season of Mastery se nedeje :(
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    WRATA: To netuším, mě Vanilla minula kdysi a nebavila tentokrát, takže já si dám zase WotLK Naxx. Ten tedy oproti dnešním raidům je stejně jako celé TBC celkem primitivní pokud jde o techniky, ale když má člověk dnešní UI, addony, návody a další věci a 15 let staré raid mechaniky, tak to ani jinak asi nejde. Aktuální raidy jsou pokud jde o mechaniky silně překombinované a docela složité, ale to právě proto, že prostě bez DBM se neraiduje. Tehdejší DBM a třeba můj skill a znalost herních mechanik se s dnešními nedají srovnat. Každopádně mám na WotLK fajn vzpomínky, takže to si zahraju rád.
    WRATA
    WRATA --- ---
    ETHAN: Naxx se v classicu omrzi velimi rychle. Sak je to cakewalk oproti puvodnimu naxxu zejo ;)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ETHAN: jako mojmir ma docela presvedcive argumenty, ze by to pravda byt mohla

Dragonflight Hit A BIG Milestone, And It's Release Date 'Leaked'...
    https://www.youtube.com/watch?v=ze8oXNemYZw
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    DWAY: No, kdyby to byla pravda, tak by to mohlo i stačit na to, aby se dostatečně omrzel Naxx v classicu a člověk se zase vrátil do retailu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Wrath soon - prepatch Aug 30, týden potom zombie plague a 26 sever

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Díky;
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Classic ma jeste verzi kde je Season of Mastery coz jsou upraveny raidy. Takze ano, je to rozdelene
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAVANA: Tss
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRAGED: Nevím jak to teď bude s wotlk classic, ale při vydání tbc si měl možnost zůstat na classic vanilla realmu, pokračovat se svojí postavou na tbc classic nebo začít na season of Mastery realmu (fresh server s vytunenejma vecma jako třeba boss mechaniky apod)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Doraz: Oni ted Classic expanze vyadavaji oddelene? Nebo proc je WoW: Clasaic a TBC Classic jako ruzne instalace?
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAVARA: Až teď? ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WRATA: Done za necelý čtyři :)

NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Kdybych odfiltroval GDKP / WTS / Boost, tak jich tam bude tak pět :D
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: ok, necetl jsem to az tak podrobne, pardon. jen me zaujalo kolik tam toho je oproti memu realmu, fakt je to evidentne megaserver
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JULIAN: Celou dobu tu píšu o Allianci na Firemaw :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    NAVARA: to je Firemaw? nebo jinej realm? H/A?
    DWAY
    DWAY --- ---
    KALTY: hudba, chybela tomu epicka hudba!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam