Dostalo už Irsko antibyrokratickou cenu?;)
...ono je to těžký říct ano,či ne ,když jsem ji zatím nečetla a v právech se tolik nevyznám.Nicméně kouknu -li se na to,jak pilně pracují ti naši politici,tak nevěřím,že by i oni si ji četli.Jak sem uved OMNIHASH výroky některých z nich,jsou celkem tragikomicky vtipný.Naivita mi našeptává ,že oni by měli mít opravdu zájem ji znát důsledně,když už ji chtěj schválit a jednaj za všechny...ale kapsa kapsu líže ;))
hlas lidí se trochu ztrácí,bo ignoruje, ...zrovna nepatříme mezi národy,co by svý názory nějak veřejnejc projevoval...max. nad pivem ;)))...jak se tady zmiňoval radar a ne/možné referendum, je fakt že z mediích je slyšet spíš snaha politiky,říct čecháčkům jo,chcem tu radar a vy se zkrátka připůsobíte...(trochu diktát,ale nebudu paranoidní a bát se USA bo EU) mě stavění radaru příjde trochu zbytěčně militantní.Stejně si pomalu ale jistě dosáhnout svého,když to nejde jednou cestou,půjdou druhou.
jo taky slýchám, že špatná ta smlouva je, navíc mi přijde,že nátlak na Irsko je výsměchem jejich volby...Kdo ví, co je opravdu v zájmu ,těch vysokých hráču,.o co vlastně jde v realitě a komu to bude prospěšné....