• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELBreakthrough - prorážení skořápky reality
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    TLUSTEI: Nenechat se emocne vtahnout v pohode, ale bacha na projekce, jednu jsi sem soupnul jak vysitou...
    zda-li ma ego pod kontrolu nas nebo my pod kontrolou ego a kdyz jsem mimo kontrolu ega, tak bys to zaradil do ktere z tech dvou nabidnutych moznosti? :)
    LODBROG: pokud to bude breakthrough, tak sem, jinak si to nechte na postu.

KOKES: on ma o. spis velmi specificky prinos, netypicky pro vetsinu uzivatelu nyxu, to je to na co narazi tlustei, ze overseerovo jednani je krajne atypicke a vyvolava bourlivejsi reakce u ostatnich idecek, nez kdokoliv jiny z nyxu.
    BIOH: lol
    BIOH
    BIOH --- ---
    KOKES: kokes se menoval muj kocour :-D
    KOKES
    KOKES --- ---
    TLUSTEI: o to ale přece vubec nejde. Je to diskuzní klub, lidé si vyměňují názory, diskutují. Pokud sem ale někdo pastuje dlouhé pasáže z netu a neodpovídá na otázky, není to diskuze a jeho přínos je nulový.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    TLUSTEI: Jsem tak nějak nesledoval debatu s Overseerem, ale napadá mě spousta (OT) otázek.... :)
    (k Tvému příspěvku:)
    BRANA
    BRANA --- ---
    TLUSTEI, ale vsechno tohle na neho bylo uskutecneno :D ... takze ho proste obcas nekdo uz posle doprd*l* ... proto se tukas do cela.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    BRANA: Trik je se do toho sporu nenechat emocne vtahnout. Kdo se necha nema jeste sam sebe pod kontrolou. To overseerovo plane placani a prevzata frazovita moudrost je prece jen minimalni zkouskou toho zda-li ma ego pod kontrolu nas nebo my pod kontrolou ego. Pokud nekoho "slozi" tohle, tak pak teda hodne stesti v realnym zivote..
    ADAM_KADMON: Jsem presvedcen, ze se Overseer vytresta casem sam i bez nasi "asistence". :) Ja jenom ziram jak ho vsichni ti "duchovni nyx mistri" nejsou schopny zkousnout. Bavim se a s nevericim vyrazem si u toho zaroven musim t'ukat na celo. Kde je trpelivost, moudrost, nadhled, tolerance, vedomi jednoty a vhled pri jednani s nim? Nejsou videt. Je videt RO.
    Tim nechci rict, ze to ja vidim "lip" nez nekdo jinej. Jenom pozoruju. A mozna se pletu. ;) howgh
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ADAM_KADMON: muhehe, tohle byla stoparina... ;-)
    ADAM_KADMON
    ADAM_KADMON --- ---
    DARJEEL: to "nevytrestas" se ale vztahovalo na TLUSTEIho navrh nandat to overseerovi mlcenim
    ale jsem rad ze nejsi inkvizicne zalozen:]
    KOKES
    KOKES --- ---
    BRANA: to je pravda, já to vlastně svým způsobem dělám také. Díky.
    BRANA
    BRANA --- ---
    Vpohode DARJEEL ,) se SPIRITEM jsem si to vyridila.
    Nekdy holt jedinci vyvolavaji spory a chaos, aby ho mohli nasledne resit, nebo byt oni sami reseni, nebo tim stylem na reseni prisli ...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ADAM_KADMON: nebyl to trest, tlusteiovy sem to uz vysvetlil v poste... :)
    ADAM_KADMON
    ADAM_KADMON --- ---
    TLUSTEI: nekdy lepsi sucho nez cvachtanice a ignoranta nevytrestas;] odpocivej dokud muzes:]
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LOOK: tohle bylo konrkétně věnovaný meditaci, a měří se to i u spánku a altered:states (drogy), což jsou vlastně..žejo.. krom komatu a tzv. bežného vědomí vlastně všechny možné stavy vědomí, kerý se daj zkoumat (dle myslím formanovy škály, vesmír nás snad ještě překvapí nečím navíc,) )
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    GAISAKA: Na přednášce? Proboha na jaký?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    A nezaprsi, a nezaprsi. Bez Overseera je tu ponekud sucho. Nemyslite? Ci ego tocil natolik, ze ho dotycny nebyl schopen ani ignorovat?
    Z vlastni zkusenosti vim, ze nejlepsi obrana neni utok (ve forme ro nebo co), ale tzv. pristup "mrtveho brouka", ktery dokaze, je-li aplikant dostatecne trpelivy, dotycneho popichovatele zarucene vytrestat lip nez kterykoliv uzasne vymydleny protiargument.
    To jen tak, na okraj. ;)
    LOOK
    LOOK --- ---
    GAISAKA: jak je to doopravdy;)...
    si to predstavuju tak, ze vemou ruzne lidi a budou jim ukazovat nahodne veci (totem, husu, kolo) a budou merit reakce mozku? a pokud indian z pralesa bude mit zhruba stejnou reakci na husu jako evropan na kolo tak to neco bude znamenat?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    KOMATSU: já si to nevymyslel, jen papuškuju co sem slyšel na přednášce..ale je pravda že se utoho smáli hodně,)
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    GAISAKA: cywe jako naka neuroreligionistika, boco? =)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam