• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELBreakthrough - prorážení skořápky reality
    KOKES
    KOKES --- ---
    BRANA: to je pravda, já to vlastně svým způsobem dělám také. Díky.
    BRANA
    BRANA --- ---
    Vpohode DARJEEL ,) se SPIRITEM jsem si to vyridila.
    Nekdy holt jedinci vyvolavaji spory a chaos, aby ho mohli nasledne resit, nebo byt oni sami reseni, nebo tim stylem na reseni prisli ...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ADAM_KADMON: nebyl to trest, tlusteiovy sem to uz vysvetlil v poste... :)
    ADAM_KADMON
    ADAM_KADMON --- ---
    TLUSTEI: nekdy lepsi sucho nez cvachtanice a ignoranta nevytrestas;] odpocivej dokud muzes:]
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LOOK: tohle bylo konrkétně věnovaný meditaci, a měří se to i u spánku a altered:states (drogy), což jsou vlastně..žejo.. krom komatu a tzv. bežného vědomí vlastně všechny možné stavy vědomí, kerý se daj zkoumat (dle myslím formanovy škály, vesmír nás snad ještě překvapí nečím navíc,) )
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    GAISAKA: Na přednášce? Proboha na jaký?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    A nezaprsi, a nezaprsi. Bez Overseera je tu ponekud sucho. Nemyslite? Ci ego tocil natolik, ze ho dotycny nebyl schopen ani ignorovat?
    Z vlastni zkusenosti vim, ze nejlepsi obrana neni utok (ve forme ro nebo co), ale tzv. pristup "mrtveho brouka", ktery dokaze, je-li aplikant dostatecne trpelivy, dotycneho popichovatele zarucene vytrestat lip nez kterykoliv uzasne vymydleny protiargument.
    To jen tak, na okraj. ;)
    LOOK
    LOOK --- ---
    GAISAKA: jak je to doopravdy;)...
    si to predstavuju tak, ze vemou ruzne lidi a budou jim ukazovat nahodne veci (totem, husu, kolo) a budou merit reakce mozku? a pokud indian z pralesa bude mit zhruba stejnou reakci na husu jako evropan na kolo tak to neco bude znamenat?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    KOMATSU: já si to nevymyslel, jen papuškuju co sem slyšel na přednášce..ale je pravda že se utoho smáli hodně,)
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    GAISAKA: cywe jako naka neuroreligionistika, boco? =)
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    čepičky,)

tzn. klasicky elektrody kerý měří různý fyzikální vály (mozkový vlny, tlak atd). No a podle výzkumů z čepiček se určí, co je realita,) a podel toho se pak konstruuje kerá teorie "může nebo "nemůže" (být vzata vůbec v potaz).
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    GAISAKA: a jake se pouziji metody?
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    LOOK: No me prislo ze vtom nemaj jeste jasno.. Sice "opoustime vsechny dojmology typu Eliade",ale zas tu podobnost hledaj..
    Na Junga by rekli to stejný-je moc pozdní, tedy jeho, jungova, interpretace, oni jdou po tom "jak je to doopravdy".
    LOOK
    LOOK --- ---
    GAISAKA: co jungovy archetypy? ty jsou zalozeny na podobnosti (mytu(?)) napric kulturami. jestli jste to nejak nakousli.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    KALIPH: az budu potrebovat zdokonalit ve vulgarite, nekriticnosti, copypaste skillu a povysenectvi, urcite Mistra oslovim a pozadam o osobni lekce
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    NYA: imho to jsou archetypy
    NYA
    NYA --- ---
    nemohly by být elementy třeba něco jako "(část) archetypologie" vlastností prostoru? různorodé vlastnosti částic projevující se v různorodých formách, ovlivńovány vnějšími podmínkami ? něco jako soubor druhů frekvenčních vibrací (vůní, podivností a co já vím, jaké vlastnosti ty částice vůbec mají) ... typ substruktury?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STRYX: asi te zklamu.. ja nevim, tohle mi rozum nebere, ale nejak to funguje, tak na tom ficim.. jestli jsou to kognitivni kategorie nebo expost imprinting via zkusenost netusim. tohle vnimani se mi rozjelo skrze primy a komplexni vhled, kterej jsem nabral jednu letni noc uprostred tmaveho lesa ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam