BONDA: moje J... no, asi že nejsem spontánní a všechno plánuju a při improvizaci se necítím dobře. Mám v hlavě spoustu seznamů všeho možného, spoustu plánů pro to, co nastane nebo by mohlo nastat, pro možnost A, pro možnost B... až Z. Samozřejmě vidím vždycky, co všechno se může pokazit, je to pro mě snazší než si představit, že něco vyjde, nevím, z čeho to vychází, jestli je to opět to J. S časem to mám asi tak, že dost často přesně vím, kolik je hodin, mýlím se obvykle tak o 5 až 10 minut maximálně. Mám tendence k pravidelnosti, budívám se ve stejnou dobu i bez budíku, vlastně i každý den ve stejnou dobu dostávám během dne hlad. Myslím, že P osobám taky nevadí takový věci jako změna času nebo let někam, kde je jiné časové pásmo, mně to vadí příšerně, což souvisí s tím ,že obvykle vím, kolik je hodin, ale když mi to zvenku někdo rozhodí tím, že změní čas nebo že já se octnu v jiném časovém pásmu, moje vnitřní hodiny začnou hlásit jenom kupu otazníků a fakt nevím, kolik je a jsem úplně vykolejená na dost dlouhou dobu. Možná mě ještě něco napadne...