• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    DYNK: zkousel, prave se tam objevil nekdo kdo ma cely radio za litr :]
    DYNK
    DYNK --- ---
    SKAFF: Zkousel jsi audiklub? Zeptal bych se primarne servisaku, jestli se jim neco nevali na dilne, takze Lumpiq, Satas, Vlasta.
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    VOY: no, radio ktery nic neumi, s displayem, co ma rozliseni televize z roku 1970 je ten nejdrazsi dil, ktery jsem za ty dva roky co to auto mam, resil, takze me to celkem pobavilo. Do toho by se vlezly dvakrat rozvody a komplet repas automatu :]
    VOY
    VOY --- ---
    SKAFF: Mazec, ale ne ze by to bylo nejaky prekvapko ;-)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Sranda, ukradli mi display Navi Plus, tak pisu do audi, jestli to muzou sehnat

Odpověd z posche praha:

Dobrý den,

pokud se jedná o díl číslo jedna z obrázku viz níže, tak ten by byl za 72 234 Kč s DPH.
    Display samostatně nelze objednat...

Nemáte někdo display Navi Plus na A5 C5, nebo nevi, kde sehnat? Na Ebay jsem nasel jen cely radio.. Za cca 6-7k
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    EMEKA: no a o co jde? nepracuju, ale znam je tam.
    EMEKA
    EMEKA --- ---
    Ahoj, nepracuje tu někdo prosím v autorizovaném servisu Audi? Kdyžtak se mi ozvěte do zpráv
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    FETF
    FETF --- ---
    VOY: Hele nic jinyho nez origo bych nekupoval po vsech zkusenostech to budou jen vyhozeny penize, na tom, aby to kvalitne stiralo se fakt setrit neda...
    VOY
    VOY --- ---
    Jaky kupujete na A3 sterace? Byl jsem ted v auto kelly a jediny co meli, ktery tam sedely byly za tisicovku, coz mi prijde ponekud drahy na kus plastu...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Ahoj, mam Audi A6 Avant, rv. 1999, benzin 4,2L, 8valec
    1) zjistil jsem ze na me auto se montovaly predni brzdy od 3 ruznych vyrobcu - poznate nekdo, ktere tam mam a podle toho jake si objednat desticky? Kde objednavate desticky, mne se nejlepe jevi http://www.cc-autodily.cz/ a desticky od vyrobce Brembo. Co si o tom myslite?

2) v rychlosti mezi mezi 100 a 135 auto mlati - pri nizsich rychlostech absolutni klid, pri vyssich se to uklidni, nejhorsi je to tak pri 100 az 120km/h. Muze to byt necim jinym nez spatne vyvazenymi koly?

3) Mam v tom Bose soundsystem s CD changerem - rad bych k tomu pripojil "cokoliv inteligentnejsiho" - co existuje za varianty a existuje nejake nizko nakladove reseni?
    FETF
    FETF --- ---
    Našel by se tu někdo s aktualizací navigace DX?
    CESKI
    CESKI --- ---
    KINGFISHER: u mě rozhodlavelikost garáže a psa :D takže a6 avant :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    true story

PHAILO
    PHAILO --- ---
    THERIDANE: Já osobně jsem s ním najel asi 100 tisíc km. Kupoval jsem ho v 50, prodával ve 150. Dodržoval jsem předepsané intervaly servisu, vždy výhradně autorizovaný servis (k tomu ještě dál).

- Olej byl LongLife - interval 30.000 km. Vím, že spousta lidí říká, že je to moc dlouhý interval, ale já s tím problém nikdy neměl. A neznám ani nikoho, kdo by měl.
    - Brzdové destičky vydrží zhruba těch 30.000 km, takže spolu s olejem se musí vždy měnit.
    - Kolem 90.000 km se měnily svíčky, cenu už si nevybavím.
    - Kolem 125.000 km se měnily dva tlumiče. Ačkoliv jde o vzduch, nebylo to tak strašné (tlumič stojí asi 6.000,- s DPH tuším). Ještě se při tomto servisu měnily brzdové kotouče.
    - Jediné, co se mimo plán běžné údržby posralo, byla nějaká zadní jednotka topení, stála asi 5.000,-

Obecně nevím co kupuješ a jaké s tím máš plány, ale dost mě překvapily rozdíly v cenách autorizovaných servisů. Začal jsem a dlouho servisoval u Porsche a následně změnil na doporučení na TUKAS. Tytéž servisní úkony byly v TUKASu zpravidla +/- za polovinu. Navíc mají i program pro auta starší než 5 let, u kterých jsou dost významné slevy. Jinak pokud tě zajímá ještě něco dalšího, ptej se.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    PHAILO: Dík, tak jestli máš o D3 něco zajímavýho, sem s tím (co se pos#alo a podobně). Kromě motoru, ten mě nezajímá.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THERIDANE: Kdyby to byl benzín, mohu se podělit o vlastní zkušenosti. Nafta mi nesmí do baráku. Nicméně kolega má Q7 4.2 TDI, což by mohl být velmi podobný motor. Určitě na něm nalítal kolem 150 tis. a je to bez problémů. Samozřejmostí je předepsaný servis.
    DYNK
    DYNK --- ---
    THERIDANE: spletl jsem si 4.0 a 4.2, sorry:) O 4.2 tim padem nic nevim.. jen, ze to jede jako tank:)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    DYNK: A nevíš kvůli čemu? Vím, jak je na tom 4.0, ale o pofaceliftovým 4.2 jsem nenašel na netu jedinou špatnou zmínku... je srovnávanej s 3.0 TDI co se spolehlivosti týče.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam