• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    .-)
    https://www.facebook.com/KavarnaKlubuCross
    KAVÁRNA KLUBU CROSS - 1st floor of CROSS CLUB - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GI9U9OlhgTc
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    máte někdo nějaké info, co to bude zač? :) dnes jsem šel okolo a otevírá se zítra... na první pohled to vypadá zajímavě.

    Café Peroutka
    http://www.cafeperoutka.cz/
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    Léto v pražské kavárně budiž pochváleno. Blog - Vladimír Voráček (blog.iDNES.cz)
    http://vladimirvoracek.blog.idnes.cz/c/385499/Leto-v-prazske-kavarne-budiz-pochvaleno.html
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    co se chystá...

    archiweb.cz - Café Placzek
    http://www.archiweb.cz/buildings.php?type&action=show&id=3952
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Taková malá listopadová iniciativa, ve které máme taky tak trochu namočené kníry https://www.facebook.com/mobaristas
    Třeba by to mohlo někoho zajímat.

    GOGGA
    GOGGA --- ---
    TBC: chudaci deti :-(
    TBC
    TBC --- ---
    KUKIDE: no jeste bych potreboval aby to bylo otevreny tak do 22 hodin
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    TBC: třeba kafe a kakao http://www.cafescope.com/cs-Evropa/Česká-republika/Praha/Americká-2/Kafé-and-Kakao.html
    i když tam moc velký výběr jídla nemají
    TBC
    TBC --- ---
    nekdo tip na kavarnu idealne i s nejakymi teplymi pokrmy a hlavne detskym koutkem na vinohradech/zizkove/karline?
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    máte někdo zkušenost s rozjezdem kavárny? např. za jak dlouho jste si vydělali na provoz (s a bez nájmu)? co vám pomohlo/nepomohlo?

    jinak tady je výbornej článek od typka, co měl kavarnu v NY:
    My coffeehouse nightmare.
    http://www.slate.com/articles/life/a_fine_whine/2005/12/bitter_brew.html
    " There is a golden rule, long cherished by restaurateurs, for determining whether a business is viable. Rent should take up no more than 25 percent of your revenue, another 25 percent should go toward payroll, and 35 percent should go toward the product. The remaining 15 percent is what you take home. "
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    BLACK_ONYX: jo, to mi nedošlo, mimo kontext diskuse - na domácí užití, jedno/dvě kafe denně (max 40 g kafe), potřebuju nastavovat hrubost mletí, převážně používám aeropress...
    díky
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    AHASVER: a na co ho chces?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    ahoj, nemáte někdo tip na elektrickej mlýnek na kafe? starej se rozbil, je po záruce a už je nevyrábí...
    děkuju
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    TEREZZZKA: Toho podle všeho převezme jeden ze současných baristů Pepa..
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    MOMENT: a jak je to teď s Prášilem?
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    MOMENT: A Square Mile (+když bude mít někdo chuť, bude v záloze i pár vzorků Cofeesource)
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    Ondřej Kobza otevírá novou kavárnu CAFÉ NEUSTADT v novoměstské radnici.
    Zítra večer v rámci první akce budeme já, PRDELMRDEL a SNORRY připravovat filtry z fazolí z BARNu, FIVE ELEPHANTu a BONANZY.
    https://www.facebook.com/events/722082834484930/?ref=notif¬if_t=plan_user_joined
    SHADOWPILGRIM
    SHADOWPILGRIM --- ---
    BINARY_PARANOIC: Na Pul Cesty - park pankrac :)
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---


    V pauzičce nám přibyl unikátní překapávací kousek s nerez filtrem made in USA. Vhodné pro skupinové nájezdy (zejména zahraničních turistů) :)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Nemáte prosím tip na nějakou příjemnou kavárnu s wifi v okolí Pankráce? :) Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam