ZUZKAOU: Tak tohle mi taky nijak nepomohlo. Já mrkev ráda, ale prakticky výhradně v syrovém stavu nebo maximálně lehce spařenou. Výrazněji tepelně upravenou snesu jen v rizotu. Ale za to mrvový salát s jablkem nebo ananasem, zakápnutý kapkou citronové šťávy, to je dobrota.
ZUZKAOU: Co je k prozkoumávání na šiškách s mákem? To bylo jedno z mála jídel, které jsem si chodila přidávat. Zato na krupicovou kaši jsem se několik let nemohla ani podívat, potom co mě vychovatelka v družině donutila do sebe nacpat celý talíř, který byl prostě tenkrát nad mé síly a já ještě v jídelně hodila šavli. :-/ Ještě ve dvaceti se mi jen z pohledu na krupicovou kaši navalovalo. Přitom mi vždycky chutnala :-( Podmíněné reflexy jsou svině. Naštěstí to postupně nějak vymizelo a už ji zase jíst můžu, zrovna dneska jsem měla naprosto výbornou od své sestry k snídani.
Koprovka mi dlouho nechutnala, kolem dvaceti jsme jí konečně přišla na chuť, ale nedávno jsem bohužel zjistila, že jsem na kopr alergická :-( Takže zase nic. Ani tzatziki, ani kyselé okurky s koprem v nálevu a spousta dalších věcí :-(