Tak jsem k obědu udělala UHO a zjistila jsem, že bylo skvělé. Respektive zkoušela jsem poutine (kanadský junk food - hranolky, uho/gravy a sýr.) Kombinace to není špatná, ale teda vzhledem k tomu, že to ty hranolky rozblemcá, tak nic. Ale do zbylého uha jsem zavařila mražený hrášek a bylo to skvělé.
Máslo, lžíce mouky - udělat tmavší jíšku, přidat půl litru kuřecího vývaru (z krků a ani nevím, jestli jsem v tom vyvářela i zeleninu), 30 minut rozvářet s otevřenou pokličkou (vyvaří se to tak na dvě deci omáčky), pak podle chuti trošku dosolit.
Jako na maso bych si to asi nelila bez dalšího dochucení (a teda hlavně preferuju šťávu bez mouky) ale jako obalovadlo k tomu hrášku a nebo k jiné zelenině to bylo fakt skvělé.