• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HIJACKERCompany of Heroes -- Nejlepší RTS všech dob
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    a vyzkousej si strafing run, to je takova tresnicka na dortu az uvidis jak projede strudlu grenadieru kulometna salva primo pod nohama a ani je to neomraci...
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    coze? tak to si bud musel mit lv2 v supply nebo nejakej bug ve hre, jak sem psal predtim , 2 squady rifles + par rifles,mg a M8 a rating sem mel kolem 220 a to sme meli kolem 80-90% mapy. Upgrady v supply do toho nepocitam , to je draha sranda dat za trochu normalni rating 200f
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    toz sme to s Dreedem otestovali

a nemyslim si ze airborni jsou sracky a ze maji diky nim US malo zdroju..

mel jsem 7 squadu techto zabijaku, 3 AT, dve MG a tezba MP byla kolem 250..coz si nemyslim ze je malo
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    m8 je slusna vyhoda, casto dokaze zvratit rovnovahu sil. Sem zvedavej na ten staghound ,doufam ze to bude dal pokladat miny ..toho si cenim na m8 pomalu nejvic .)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    jop tak to jo..sem si to hned neuvedomil..

tak ci onak kdyz ma M8 armor tak vydrzi dve rany coz taky neni problem nejak ukocirovat..
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    ja nemluvim o panzershrecku ale o panzerfaustu, s tim se neda netrefit, jakmile najede obrnenec do radiusu volks tak ma par milisekund couvnout jinak to koupi .) ja nehraju jen za US a GB , tak to vim z vlastnich zkusenosti .) Navic mas AT driv nez US tak neni problem si ho nekde chytre schovat, tolikrat mi kvuli tomu rush s m8 nevysel. Horsi je to s bugama, mortar strili dost pochybne,casto se zasekne a nestrili vubec, hlavne ten obsazenej anglickej za nemce,. MG ted meni okna v baraku behem vteriny, takze dobit osetrovnu s MG na volnym prostranstvi s partou riflemanu uz neni nic jednoduchyho a AT/AA/Flak/howitzer nejdou opravovat, tommies bezej pri retreatu az k zakladne spojence (vetsinou ty nejdal) kdyz je HQ rozbaleny... uz aby byl dalsi patch
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    to by ji ale musel tak lehce trefit:)

kdyz dostanu ranu do M8 tak asi nebudu jen tak stat a cekat na dalsi

a 75munice za panzerschrecka neni zrovna zpocatku levna investice

radsi to neporovnavej..strany nejsou stejne..nastesti
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    m8 a halftruck jsou urcite vyhoda (i kdyz halftruck maji nemci taky driv , jen ne s flaming stuka) ale wehr to kompenzuje panzerfaustem , 2 rany a je po m8 .)
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    ale taky ve stejne budove kde je vyroba AT maji US lepsi brmbrm nez Wehr

M8 toho urcite zvladne vic nez transporter..takze srovnani k nicemu
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    jinak na 1v1 mapach to problem neni, ale prave na tech 8p , tam se ke stuce fakt nedostanes, jedine tetrarchem za commandos .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    tak ja nejsem spamer airborne, pouzivam je spolu s dalsima podpurnejma jednotkama, ale snazim se je nasadit co nejdriv aby ziskali rychle veteranstvi. Ze zacatku delam tak 3 squady rifles + jeep a zabiram vetsinu mapy, pozdejc kupuju wsc a MG,snipera,mortar, to je jedna z nevyhod US ,platit za dalsi barak a k tomu bunkry podrazily na 15f a cely se to protahuje. Nez amici ziskaji AT je taky nakladnejsi nez u wehr. (50f supply + 45f car depo do toho si muzes zapocitat dalsich 15f za wsc a pripadne jeden bunkr) . Jedna vec se ale patchem pekne zmenila, uz neni takovej problem s rifles ustrilet MG , je tam vetsi casova rezerva nez dostanou supression a tak se da najit rychle kryt/obejit, ty bitvy jsou ted mnohem lepsi. A novy zvuky sou vesmes taky dobry, jen stuky maji ted takovej robotickej nerealnej zvuk , ten starej byl presne jako z tech valecnejch snimku, nevim co je napadlo to menit
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    HIJACKER: holt musis vic bojovat o fuel aby protihraci nemohli delat tolik vozitek a veterancy..prece jen stuka bez veterancy nevydrzi zrovna moc, jenom se k ni clovek musi dostat
    HIJACKER: za amiky je to super..maji snipery, maji MG, maji rychle super M8, 57mm AT s pruraznosti, plus kterakoliv doctrina jim da dalsi dobre jednotky a bonusovky - ja si na ne vubec neztezuju.
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    HIJACKER: ja sem to bral v analogii s potrebou mit AT protoze nemci maji ty super tanky a vozitka

kazda strana potrebuje fuel, ale nemci vic. Konecne je to po patchi tak ze se tolik nevyplati delat jen airborny a rangery ale musi se to mixovat a nejlepe pouzivat trebas jen jeden nebo dva squady.

ja kdyz sem hraval za US tak sem vetsinou pouzival vsechny ostatni jednotky nez riflemany, airborny a rangery ve velkem - zpocatku radsi delam mix nez super airborny se kteryma to bylo o dost lehci..samozrejme zalezi na mape, na poctu hracu atd..
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: tak to jo, taky se mi nelibi tyhle veci jako simcity, spamy artilerie ,rangers/air,pe grenadiers,knight kross a stuk . Ale tim ze orezou jen jednu stranu to nevyresi, hlavne ty stuky, nemuzu vic taktizovat s podpurnejma jednotkama kdyz vsechno co zustane chvily na miste vypali stuka ktera je ted po patchy jeste vic smrtici (zapalena zeme zabiji vic a vydrzi dyl). Mnohem vetsi balance by hre dali kdyby meli PE sankce za spamy PE, knight kross by ve vetsim poctu byly slabsi (nebo tak neco, vymyslet se da cokoliv) a stuky davali mensi damage US a jejich pop limit by byl vyssi, stejne by se i hodil limit na bunkry anglanu ,to by dalo hre jinej rozmer..
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: Pozri, ja nikde netvrdim ze ten patch je dokonaly, a ze Axis su komplet OK. Som si vedomy, ze momentalne maju drobet navrch, a takisto ze vsetkym amikom sa to pacit nebude...

Akurat tvrdim ze som za patch rad, lebo, nakolko ma uz dost prestavalo bavit hrat proti bunker/arty simcity na jednej strane, alebo spamu rangerov/para na druhej. Uberalo to z hry tu strategicku roznorodost, ktora je v COH prave tak vychytana.
    (Ani netvrdim ze hra je teraz balanced, ale som si celkom isty ze je podstatne zabavnejsia bez podobnych kktin)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: a co situace se spamem PE ? Na jedny strane skrouhnou na druhy nechaj. To vidis jen z jedny strany barikady , zkus si to dat nekdy za amiky .)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GIGABITE: jenze uz i US potrebujou nutne fuel, bunkr stoji 15f , barraky a wsc taky 15f, supply 50f , car depo 45f , tank depo 90f a k tomu kdzy hrajes za air nebo rangers tak nutne upgrady ze suply (lv1 -50f ,lv2 -150f). U Pe jsou asi nejzakernejsi armored car (porcovacka), ta si ve 2 poradi krasne s airborne i rangers, o riflemanech ani nemluve. Jinak ja sem v coh pod HijackersCompany nebo Airwick , ale za US uz me asi casto hrat lidi neuvidej .)
    SALAM
    SALAM --- ---
    HIJACKER: prave o situacii pred patchom som hovoril.

HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    SALAM: ehm mas to nejaky popleteny, commandos uz od patche nemuzou prejizdet gliderem pesaky , nemaji kour hned po pristani a uz pred patchem fakt nedali 2 squady grenadiers nebo knight kross s mp44. To prejizdeni jednotek byla dost zasadni vyhoda proti spamum PE grenadiers jak ma kazdej druhej PE hrac ve zvyku. Predtim sem hral stylem 2-3 squady airborne, nejaky to AT ,MG,mortar a shermani a riflemani, strafing sem pouzival jen na spamy jednotek a i tak chytrej hrac dokazal uhnout protoze si vsim letadla na mape.Byla to ferova odpoved na stuky. Volks fakt nebyli nepouzitelny, ze zacatku to byla tezka vyhoda mit 2 squady s mp40, riflemanum ten browning stoji podstatne vic a chvily trva nez ho maji, jestli vubec se vyplati (200mp/60f). Je hezky ze se snazej zamezit spamum jednotek ale at to udelaj i axis. napr vcera sme hral hochwald gap a s 2x airborne,1xmg,1xmortar,2x rifles sem eml rating 220mp ,to je trochu silny kafe kdyz am clovek 90% mapy
    GIGABITE
    GIGABITE --- ---
    ok..ja sem to tady uz psal takze bys to v historii nasel ale proc to nenapsat znovu:
    czviper
    klixklax

hraju s czdreed (dreedcz, darksea) nebo s ThorHC (brainless, deepsea)

hrajeme spolu 2v2 nebo 3v3
    oni dva jsou v 2v2 tymovem na velice peknem miste - cca kolem 30 mista za nemce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam