no tak dat 200f kvuli normalnimu ratingu uz jen kvuli 2-3 squadum airborne je trochu sila, ten lv1 upgrade se da jeste zkousnout ale lv2 za 150f ,to uz se vyplati koupit shermana a wolverine nez se spolihat jen na airborne. Takovy upgrady muzu kupovat az kdyz sem u nich pred zakladnou a ne kdyz je teprv tlacim z jejich pulky. Ale myslim ze tady v tom je nejakej bug, jednou to hodi takovy penale na rating jen za malou hrstku jednotek a nekdy je to zase celkem unosny a uz 1lv v supply to poresi. Strafing run na boty bych vubec nepocital, bot je hloupej vzdycky se nekde sprajcne s blobem pesaku. Navic jak sem psal, na vet2 uz strafing nejak neucinkuje. Hrali sme scheldt proti typkum lv10 ktery nebyli zadny noobove, pekne sem si to sinul s 3x grenadiers vet2 po tom kamenym molu podel reky a strafing mi zabil jednoho vojaka a ani nikoho neomracil ,pritom krasna rovinka bez prekazek .. tohle se mi stalo uz nekolikrat,na nekterych mapach nefunguje pomalu vubec. jediny co se mi dari zabijet strafingem jsou volks a pionyri na vet1 a niz. 100% zabijak pechoty to byl jen kdyz si to stim umel, to se da rict i o stukach, ale ty nijak neorezali .) Za paragany mi to neprislo pred patchem nejak lehky, kdo to umel, nemel problem se spamem, airborne nemaj zadny smg aby porcovali pechotu jako spam assault grenadiers,knight kross a rangers, navic jsou hodne narocny na ammo.