• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    QUICK
    QUICK --- ---
    PMPM: ha, tak asi budu jedinej kdo bude delat 3 mesicni program pul roku. Rozhodl jsem se ze vyjedu s pritelkyni na mesic cestovat. Takze v srpnu konecne v CR zacinam nanovo. Uz se tesim jak se KB5 intro bude doplnovat s kickboxem. Uz i po tom mesici jsem citil rozdil, tak uvidime :) Po pulroce uz mi treninky vazne chybi.
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Ahoj, je možnost někde si půjčit 16 kg kettlebell, na měsíc, na dva?
    PMPM
    PMPM --- ---
    QUICK: Díky paouze ztratíš trochu setrvačnost, ale neva. Dej týden dva žebříky a pak najeď na EDT. Poreferuj pak výsledky!
    KRAKI
    KRAKI --- ---
    Velmi starý odkaz z jiného auditka, KB tam mají za vázu, ale neznalost omlouvá - fotka je to ale hezká:
    [ SIN @ TOUCH-FETISH ]
    QUICK
    QUICK --- ---
    PMPM: mel bych na tebe jeste dotaz ohledne KB5 Intro Kit, na konci kvetna jsem uspesne dokoncil prvni mesic, byl to super pocit odsktnout si posledni policko. Celkove musim rict, ze mam ze sebe radost, ze jsem se dokopal cvicit doma. Je to levnejsi, casove mene narocne, citim se supr a navic me ty ctyri cviky opravdu zacali bavit :)

    Nicmene jsem na zacatku cervna 14 dni cestoval a necvicil, tak ted nevim jestli se mam vratit k zebrikum (treba na tyden nebo dva) nebo se rovnou vrhnout na prvni mereni v EDT (zatim jsem podle edt necvicil). Co bys doporucil ty?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Sic to sem asi moc ten dotaz nepatri, ale kdybyste mel nahodou nekdo na vic ten door anchor z TRX, tak bych jej rad odkoupil :)
    PMPM
    PMPM --- ---
    TCHAJ: Díky díky, taky máme radost :-)
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    Jo jo vlastně.. Teda velikej úspěch ! ...a super reklama :) Good job!
    PMPM
    PMPM --- ---
    Viz odkaz níže - ve Švédsku budeme Chiefovi asistovat s výukou!
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    Dík Pavle, rady beru k srdci. Kdo bude ve Švédsku? O Chiefovi a vaší reprezentaci jsem tuším naposeldy četl report z Maďarska..Každopádně... Moc rád bych jel, ale zrovna se stěhuju z Edinburgu zpět do ČR, budu mít teď dost práce, dovču atd atd, ale jakmile se zase usadim v Praze, tak se za váma zajdu podívat a ty OA pushups vypilujeme !
    PMPM
    PMPM --- ---
    TCHAJ: Přestat klikovat variace, při kterých ramena bolí, a zkusit se OAP naučit od někoho, kdo ho pořádně umí - nejen zacvičit, ale i naučit. Pokud ramena nebolí při jiných aktivitách, je problém v tom, jak OAP děláš, ne nutně v ramenou (krční páteři, hrudní páteři, stabilizaci lopatky etc.). Z hlavy mě napadá x důvodů, proč by mohla bolet, ale těžko věšitit z křišťálové koule. Pročítej Naked Warriora znovu a znovu, každý detail je důležitý, a i tak je to jen zlomek toho, jak na OAP - na instruktorském Bodyweight kurzu jsme jej s Chiefem probírali asi 3-4 hodiny. Simple but not easy :-) ps: nechceš jet s náma do Švédska? :-)
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    OA jsem se snažil odkoukat pouze z knížek od Al Kavadla a od Chiefa. Princip je mi jasný, od Pavla jsem četl mnohokrát vše, co se dalo kde sehnat, ale prostě mě při jakýchkoliv jiných, než klasických klikách bolí ramena. Nevim v čem je příčina. Mám si dojít někam k doktorovi ? Jinak dík za odpovědi
    PMPM
    PMPM --- ---
    TCHAJ: kde a od koho ses OAP učil?
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    Zdar a sílu to the party ! Snažim se dostat do OA pushups, ale bolí mě z toho pekelně ramena. Vlastně z jakýkoliv jiný variace kliku, než je ta základní, mě bolí ramena. Co s tím? Někdo nějaký nápady?
    Dík
    Marek
    TYPHUS
    TYPHUS --- ---
    PMPM: No pekne, tuzim sa na movnat seminar uz niaky ten rok dostat a on tu bol hned vo vedlajsej krajine. Tak ticho zavidim a v kutiku duse placem :)
    PMPM
    PMPM --- ---
    Report ze super akce! Zvedání a házení šutrů, šplhání po stromech, přeskakování zábradlí, běhání na boso atd.! MovNat!

    MovNat: Cesta z města (a zpět) | Kettlebell KB5: Cviky, kurzy, semináře & prodej kettlebell
    http://www.kb5.cz/2013/05/movnat-cesta-z-mesta-a-zpet/

    PMPM
    PMPM --- ---
    V Číně se říká - "čím výše bambus vyroste, tím níže se skloní". S radostí a pokorou se skláníme (a těšíme se)!

    Justyna a Pavel budou asistovat na instruktorském kurzu StrongFirst Bodyweight ve Švédsku! | Kettlebell KB5: Cviky, kurzy, semináře & prodej kettlebell
    http://www.kb5.cz/2013/05/justyna-a-pavel-budou-asistovat-na-instruktorskem-kurzu-strongfirst-bodyweight-ve-svedsku/


    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    THE_SON_OF_MAN: Ja tam obcas zajdu :)) Napis mail na info@zeleznakoule.cz, cenu Ti sdelej obratem ;)
    PMPM
    PMPM --- ---
    QUICK: zubr! :-)
    QUICK
    QUICK --- ---
    PMPM: tak jsem ve ctvrtek zacal, dneska jsem si odcvicil druhy trenink. Byl jsem trochu skepticky, ale bavi me to. Pak dam report, jak jsem dopadnul :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam