• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    WOJTYLA: Skvělý report, ten by si měl dát Radar na web. :))))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    AOTEAROA: Prekvapivy...

    1. Uz v pulce rozcvicky jsem se potil tak, ze kolem cvicici kolegove padali ve veslych spiralach kdyz uklouzli na ty louzi co se kolem me tvorila. Kdyz i Radar predved ctvernej tulup za kterej by se Pluscenko rozhodne nestydel, rekl at si priste donesu drenazni trubky a odesel do rohu zkontrolovat svoji pojistku, zda kryje i povodne.
    2. Pri valeni mi bylo receno ze mam prej hledat bolavy misto. No nehledal jsem rozhodne dlouho. Kdyz me videl Radar, uklidnen tim ze pojistka kryje i zemetreseni, zacal mi okamzite poskytovat neprimou masaz srdce, pac myslel ze mam infarkt, coz se nasledne vysvetlilo, kdyz jsem mu sdelil, ze takhle vypadam kazdy rano pri vstavani z postele a tak odesel odvolat zachranku kterou mezi tim nekdo zavolal.
    3. i ta mrnava koule je zasrane tezka kdyz se to s ni dela jak ma a clovek se u toho nekomiha jak pubertacka v prvnim orgasmu. Po tom co sem si ji parkrat pustil na nohu a zatancil diky tomu kozacka tak pekne, ze me jeden kolega chtel angazovat do jejich souboru ruskych narodnich tancu jako solistu, jsem prestaval verit ze to preziju.
    4. kdyz sem se pri gotleb drepu, ci jak se ten svinskej cvik jmenuje, dvakrat spadnul na hubu ve snaze dosahnout na kouli dole, jsem pochopil ze ostatni maji asi ruce jako orangutan, nebo to cvicim blbe. Svetlej okamzik nastal kdyz jsem byl poucen, ze si mam pred kazdym cvikem snupnout. Radar na me chvili koukal jak roluju proaktivne bankovku a cekam na lajnu a kdyz se vratil osvezen studenou sprchou, mumlajic jakasi podivna zaklinadla pod vousy, jediny co jsem mu rozumel bylo "tohle nemam zapotrebi, zacnu pestovat bonsaie", mi vysvetlil, ze mam prudce nasat vzduch nosem, ovsem bez jakekoliv vesele substance, coz me trochu zklamalo, ale co uz.
    5. Kdyz konecne tohle martirium skoncilo a ja jsem se dokazal po trictvrte hodine zapasu s oblecenim, pripominajic hadiho muze zacatecnika a sklidil behem tohoto nekolik pochvalnych komentaru od kolegu typu "takovejhle preclik bych chtel taky jednou umet", jsem se vydal k pomalym krokem gay pornoherce vracejiciho se z nataceni, k domovu.
    ...nastesti me jaka si dobra starenka v tramvaji pistila sednout se slovy "posad se chlapce, ja cely zivot pracovala v Jedlickove ustavu a vim jak to mate tezke"
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    WOJTYLA: tak jaké to bylo? :))
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Au
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    RADAR_PIBTL144: Jak to vypadá s dodávkou RKC kettlebells? :)
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    SYDO: Díky, jsem rád, že se líbilo :) Berounskou pobočku otvírá Michal Dřevěný, SFG. Profík na slovo vzatý.
    KABIS
    KABIS --- ---
    Ja kazdy den poctive kontroluju stranky aby mi neutekl ten cervnovy :D
    SYDO
    SYDO --- ---
    Preklep - tipy, jak se vyvarovat chyb.
    SYDO
    SYDO --- ---
    Tak nedelni seminar byl super, jeste ted si sotva zavazu tkanicky :) diky Radarovi a ostatnim instruktorum za opravdu profi pristup - individualni rady a tipy, jak se jich vyvarovat. Predcilo to me ocekavani. A zprava o otevreni Berounske pobocky me neskutecne potesila.
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    CZ_MAX: kureci krk by sedel, obzvlast, pokud mas sedavou praci nebo koukas dolu pred sebe do compu, tak z toho bejvaj vertebrogenni poruchy fixace lebky. rekneme, ze muzes mit slabej krk pod bradou a prebejcenej zatylek, takze se ti vysouva hlava dopredu a obratle se s tim trosku sklouznou. potize bejvaj c4-th4 cca.
    akutne to odstranuje nejlip McKenzie system (bud si to vygoogli, nebo si najdi terapeuta, kterej to umi), to ty obratle posune zpatky, a nasledne resit dysbalanci a spravnou fixaci, aby ti to uz znova nevypadavalo - cili izolovany posilovani zejmena Rectus capitis a Infrahyoidei a navazny retezce. pak jejich praci prestanou prebirat scalenusy a sternocleidomastoideus a vadny drzeni tela se spravi uplne automaticky. a vetsinou rychlejs, nez kdyz se snazis ty dysfunkcni svaly nejak lamat pres koleno ve slozitejch pohybech.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LIMONADA: Esli sis vsimla bejby tak uz to davno neresime - tzn jedinej grafoman ses tu ty voe:-))
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    WOJTYLA:
    STO78:
    pánové, váš jediný problém v komunikaci je grafomanie, tak padejte do jakéhokoli gymu a už se neřešte;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    RADAR_PIBTL144: Sakra, už jsem se začínal těšit :/ Tak příště.
    SYDO
    SYDO --- ---
    Já se přihlásil na ten květnový KB workshop v hardstyle gym a nepřišlo mi žádné potvrzení, na mail nikdo nereaguje. Mám tam chodit naslepo nebo jak zjistím, jestli tam na mě zbylo místo?
    RADAR_PIBTL144
    RADAR_PIBTL144 --- ---
    CZ_MAX: Tipoval bych to na kuřecí krk u swingu - předsouvání brady vpřed. V horní pozici swingu se snaž být co nejvyšší.

    Ve svojí knížce mám návod na prkno, jak se do něj srovnat pomocí násady od smetáku. To samé jde použít, aby ses správně srovnal ve swingu.

    Mimochodem, co to bylo za workshop?
    CZ_MAX
    CZ_MAX --- ---
    Ahoj sportovci,

    před několika měsíci jsem byl kettlebell workshopu a od té doby mám celkem problémy v oblasti krční páteře. Zatuhlost, občas závratě. Byl jsem s tím za chiropraktikem a ten říkal, že to mám bloklé jak u krční, tak hrudní páteře. Párkrat mi to prokřupal a doporučil relax a wellness (saunu, atd).

    Nemáte s tím někdo zkušenosti? V první řadě by mě zajímalo, jak se toho zbavit (cvičení, masáže, ... ?) a za druhé, zda jsem při cvičení mohl dělat nějakou chybu a na co si dát pozor do budoucna, protože bych na kettlebell nerad zanevřel a poté, co se dám do kupy bych rád v cvičení pokračoval. Zatím se to však moc nelepší.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    STO78: Ok to beru...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    WOJTYLA: Ono hrozně zkresluje, když je člověk v nějaké komerční posilce, zabenčí si tam svých sto šedesát a je king, protože všichni kolem jsou rádi za stovku. Já to měl ve dvaceti taky, neměl jsem ten odstup, abych si řekl, že jsou na světě lidi, kteří dají dvakrát víc, a že by bylo dobré tu hlavičku zase trochu sklopit. :) Ale to sebevědomí potom zase bývalo fajn. :)
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    STO78: No vidis tak to sme stejne stary to uz nys mohl mit nadhled trochu ne? Podstatu diskuse by zmenilo pokud by ti bylo 20. Tak bych chapal ze nektery veci ti zatim unikaj a nevymlouval ti je. Pac k necemu musi clovek dospet sam.

    K nesmSlnejm vaham - ano zkousel. Zkousel jsem i 120kg. A skoro jsem ji tam az na par centimetru dostal. Ale koukat se na to nedalo a kroutil jsem se u toho jako had a tahal to i nudlema z nosu. S 95kg jsem byl schopen cvicit v seriich. Ale vo to fakt nejde co jsem kdy zvednul. Tim se hodnota cloveka nemeri:-)

    Jiste je v posilivnach hromdy borcu ktery vedi jak cvicit a podavaj uzasny vykony. Muzem uzavrit debatu s tim ze to bylo z my strany jen popichnuti a ty si to prestanes brat osobne?
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    WOJTYLA: Taky tolik nevydržíme. :) Jo, kdybych věděl ve dvaceti o cvičení to, co vím dneska.... Je pravda, že z pohledu puboše jsou zdraví a kondice jen nedůležitý vedlejší produkt posilování, já to měl taky, hlavně když jsem hodně zvedl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam