STO78: momentalne zvednu ta nanejvejs svyho synka nad hlavu pac uz 15 let delam kulovy a moje svalstvo pripomina spis rozbredlej snih na jare skrytej pod vrstvou tuku....
kazdopadne muj popis byla nadsazka a veselej popis stereotypu kterej asi kazdej kdo posiloval zna a proc me nevyhovujou klasicky posilovny. Nebyla to filipika na tema kdo chodi do posilovny je idiot a nevi co dela. Sam sem v posilovnach nakej ten patek stravil. I kdyz tomu davno jest.
Momentalne budu rad kdyz se dokopu zase se sebou zacit neco delat aby me vsechno nebolelo jen z prosty existence a budu mit co delat abych dal jen svatozar s 16kg kouli.
Takze vubec neni nutny se cejtit dotcenej jen proto ze si nekdo udelal srandu z posilovny. Kolik vybencuju drepnu nebo s jakejma jednoruckama cvicim pro me neni dulezity a premerovat pindoura si nepotrebuju. Ani na soutez muze roku se nechystam. Nejde mi ani vo to bejt ta stara paka co uz ma svy vodcviceno. Ani stadovost mi nevadi a esli sem diky tomu slabej kus co potrebuje nekam patrit - s panem bohem, je mi to srdecne jedno. Rad budu nekam patrit pokid mi to pomuze zase se dobre hejbat.
Kazdej at dela co mu vyhovuje a idealne at ma tolik nadhledu ze se dokaze zasmat sobe i ostatnim...
Jinak moje bench maximum bylo 95kg - esli je to hodne nebo malo nevim, nikdy sem nezavodil.