Zdravím přátelé mám takovej problém, sice pochybuju, že mi pomůžete s jeho řešením, ale tonoucí se stébla chytá... cca. před měsícem jsem si při docela ošklivým pádu na snowboardu něco u dělal s ramenem, stále nevím co, ale příští týden už se konečně dostanu k ortopedovi a fyziterapeutovy. Každopádně od té doby nemůžu shybovat, klikovat a především ani TGUčkovat (což mě štve nejvíc protože by stačili tak dva týdny a už bych byl na polovině vlastní váhy, 40kg). Každý den jedu resty, začal jsem běhat, pár dní zpět jsem zjistil, že už můžu swingovat, ale nenapadá někoho nějáký způsob jak nějákou nenáročnou cestou zpomalit slábnutí (nevím jak jinak to nazvat). Jakýkoliv cviky, který zapojujou ramena jsem pro mě prostě pasé, napadlo mě třeba aspoň nahé tgu, pokud se nepletu a pokud jsem dobře pochopil vše co jsem se dosud o síle naučil i to mělo pomoci zlepšovat komunikaci CNS se svaly, tudíž pokud se problém s ramenem ještě protáhne, nedej bože na měsíce, návrat zpět na váhy, na kterých jsem skončil by mohl být rychlejší ne ? Jsem z toho fakt na nervy, běhání mě nikdy nebavilo a swing jako náplň celého tréninku mě taky uplně nevyhovuje.. Samozřejmě mě napadlo ještě začít dřepovat s činkou, ale neumím techniku a obecně mi to nepříjde jako nejlepší řešení když už půl roku pracuji primárně na swingu a TGU.