• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATESISKOKettlebell - ultimátní posilovna do ruky
    STENNY
    STENNY --- ---
    Když hodně swinguju a shybuju, začíná mi praskat kůže na rozhraní dlaně a prstů. Ne, že bych si natrhnul mozol, naopak mi kůže praskne jakoby mezi mozoly. Swinguju i shybuju hook gripem. Mozoly udržuju rozumně ploché, ruce skoro každý den mažu krémem a stejně to nepomáhá. Je to otázka toho, čím mazat? Rukavice (typu Mechanix) sice pomáhájí, ale ty se mi nechce během tréningů nosit. Sock sleeves nepomáhají.
    Je tu někdo jiný s podobným problémem, případně jak ho řešíte?
    SVATY
    SVATY --- ---
    TCHAJ: Hele bez úpravy to uplně ideální není, ale mám levnou 16ku a 24ku a obě jsem si obrousil, upravil madlo podle mých představ a nemám problém. Chápu, že někomu se s tím nechce dělat nebo třeba ani nemá kde, ale mě jako chudýmu studentovy ty dva litry co ušetřím docela pomůžou ;) Jinak jsem zvyklej na RKC z KB5, ale přes prázdniny nebudu v Brně a chci trénovat určitě i doma a 24ka už je prostě málo. Obecně se mi poslední dobou hodně líbí přístup tohodle maníka http://rosstraining.com/blog/. Ve výsledku stejně není důležitý s čím cvičíš, ale jak podctivě, konzistentně a za jakým cílem...
    TAURUS: Jojo to máš asi pravdu, nejspíš to dopadne stejně na toho spartana, tam vím do čeho jdu a za ty prachy... :)
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    ruce pryc od levnych kettlebells, jestli se ptate me. budete nasrany, budete mit rozervany ruce a nebude se vam s tim cvicit dobre. budete prodavat pod cenou a stejne kupovat drazsi..
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    tadyty lakovany jsou vetsinou shit...
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    SVATY: takhle z fotky mi připadá, že má madlo trošku tlustší (na úchop) a užší (pro 2 ruce), než by bylo ideální, ale nijak dramaticky
    MARTENX
    MARTENX --- ---
    SVATY: Mám od nich (myslim teda, že je to od nich) 16kg. Doma mám pro srovnání ještě 20kg od jiné firmy a ta je do ruky lepší, ale rozhodně ne nijak výrazně. Ta 16 má hrubší madlo, které je ale pro moje dvě ruce dostatečně široké. Mám 180cm/80kg a rozhodně nemám pracky jako herkules.. Každopádně ta dvacka bude na šířku si myslím v pohodě.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    SVATY:
    SVATY:
    imho je to normalni spartan;)
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    SVATY: Nevypadá to špatně
    SVATY
    SVATY --- ---
    Já když na to tak koukám, není to normálně spartan :D
    SVATY
    SVATY --- ---
    STENNY: Já zase tak velká pracky nemám :D... Každopádně jestli ji vezmu tak pošlu foto, ale možná skončím u spartana protože toho si můžu osahat a vím do čeho jdu.. Jen jsem si říkal jestli by se nedalo třeba sehnat něco lepšího :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    SVATY: Jestli ji vezmeš, tak prosím vyfoť, jak široké je madlo ve srovnání s rukou/dlaní. Připadá mi to jako KB spíš na jednoruční manipulaci (úzké madlo), ale možná se pletu.
    SVATY
    SVATY --- ---
    SVATY
    SVATY --- ---
    Náhodou někdo zkušenosti s těmahle ? http://levnecinky.cz/?p=productsMore&iProduct=633&sName=kettlebell-32kg . Z fotky povrch i madlo vypadá celkem solidně. Sváry by mi zase tak nevadily to si obrousím, jde mi spíš o šířku výšku a tloušťku madla.
    SVATY
    SVATY --- ---
    Nezbavuje se nahodou nekdo 32ky :-)
    TCHAJ
    TCHAJ --- ---
    Taky mam na prodej 20Kg comp kouli. Kdyby kolega prodal a na nekoho nezbylo, taky muzu pomoct ;)
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    nemel by nekdo zajem o tuhle 20Kg comp kouli? mam dve a potrebuju tezsi :) necham za 900,-
    ČINKA KETTLEBELL COMP 20KG | Fitness posilování | Kettlebell | SEDCO | velkoobchod, maloobchod se sportovním zbožím a hračkami
    http://www.sedco.cz/cz/eshop/k/fitness-posilovani/kettlebell/cinka-kettlebell-comp-20kg/1541/
    SVATY
    SVATY --- ---
    VASIL: Vidíš uplně jsem se zapomněl ozvat protože to vypadá, že vše dopadne dobře :) Byl jsem u toho ortopeda a říkal mi, že tam mám nateklej nějákej váček, kterej mi tam na něco tlačí tak mi dal obstřik a nějáký prášky s tím, že pokud jsem profesionální sportovec (:D) tak můžu jet i přes bolest.. Samozřejmě chci počkat než to bude 100% v pohodě, ale popravdě jsem včera zkoušel TGU s 24KG a necítíl jsem naprosto žádnou bolest, tak tomu dám klid ještě do příštího týdne a už zase pomalu najedu na starej program :) Ale všechno zlý je k něčemu dobrý, vzhledem k tomu, že mám doma kettlbel s mnohem širším madle než jsou RKC v KB5 tak jsem nebyl schopnej zvýšit počet opakování na Swing protože mi nevydrží úchop, ale zato si myslím, že se mi po takřka každodenním swingovaní o dost zlepšila technika (citím tam větší výbušnost, víc kettlu zahazuju...). Tak se snad příští týden dozvím zda je to pravda :)
    VASIL
    VASIL --- ---
    SVATY:

    Měl jsem velice podobnej problém a dostával jsem se z toho asi rok a půl. Klíčový u mě bylo nejdřív vyléčit zánět (obstřiky + klid + ještě jsem měl nějaký prášky), to trvalo cca dva měsíce a pak následně fyzioterapie. Když už to vypadalo beznadějně, tak jsem se dostal k Pavlovi Mackovi do KB5 a TGU mě to rameno nakonec zachránilo. Ale všechno má své místo a čas, takže hlavně trpělivost a přeju brzké uzdravení ...
    PMPM
    PMPM --- ---
    ne mínus, ale pomlčka - takže mělo bejt asi + :-)

    Všeho moc škodí, nelze nesouhlasit - proto hledáme "minimální efektivní dávku", jak pro posílení (nejen) posteriorního řetězce, tak vitamínu D.

    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    PMPM: Jenže win-win = 0. Tak to jsme v prdeli. Všeho moc škodí :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam