Ahoj, prosím Vás, mám několik laických otázek ke cvičení s bulinou. 1) Povšiml jsem si, že se doporučuje navštěvovat Železnou Kouli a ARENU Pavly Kladivové - nepřepokládám, že by se mi poštěstilo cvičit přímo s jmenovanou, ale rozumím, že instance jako taková má určité kvality. Ocením doporučení na další cvičební místa. 2) Je tento typ cvičení vhodné pro osoby s nějakou tělesnou deformitou - např. křivá páteř? Nerad bych ony vady prohluboval, ale naopak mírnil. Není rozumnější volba např. pilates? 3) Obecně mám zkušenost, že lekce ve skupině pod dozorem trenéra často přehlížejí možnosti jedince, např. nedostatečná pohyblivost a pružnost nebo svalová hmota, jsou vyvíjeny nároky, aby jedinec vykonával cvik, na který není připraven. Což mne vrací k otázce 1 a kvalitě daných center. 4) Možná ještě spíše doplňující otázka. Není zapotřebí jistá úroveň pružnosti a svalové hmoty pro začátek - což bude vždy - ale zdali je sport vhodný pro někoho, kdo řadu měsíců necvičil až let necvičil. Děkuji za odpovědi.