• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    DALEEN: Mně neděsí, jednak nemá nález nijak tragický, je to takové hraniční, jednak ji znám z okolí... ale samozřejmě doufám, že to nebude na dlouho, úplně praktická záležitost to není.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ALDEMIK: Nejde, no.
    Přiznávám, že mě dečka děsila. Spíš tedy z toho pohledu aby bylo všechno v pořádku. Je tedy pravda, že je dcera trošku opožděná ve vývoji, tak o tři čtyři měsíce. Takže chodit začíná až teď v roce a půl. Ale to je to nejmenší.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Nedá se dečka alespoň na pár hodin nahradit nošením v šátku? Tam ty nožičky jsou fakt hodně od sebe.
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: A teda manipulace je moc príma, kojit ve tři v noci hvězdici byl vždycky můj sen :-/
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    DALEEN: Jj, to je mi jasné, že to nejde nahradit - a já problém s abdukční dečkou jinak nemám, nijak se jí neděsím :-)
    Děkuju za potvrzení, že to nejde, přišlo mi to, ale jsem líná to jet do Prahy konzultovat...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Jinak ta dečka plenama nahradit nejde (spoň ne v začátcích). Široké abdukční balení třema čtvercema v tu chvíli není dostatečné, proto dečka, porotože je pevná. A je důležité, aby kyčle byly ve správné pozici, tedy více méně kolmo na tělo. Vypadá to strašně, s dítětem se dost špatně manipuluje.
    Kdyby tě cokoliv zajímalo, tak se ptej :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ALDEMIK: Dcera měla abdukční dečku a ze zkušenosti fakt nejde používat s látkovou plenou. Nožičky pak nejsou ve správné pozici.
    Takže celou dobu co měla dečku (do osmi měsíců) byla v jednorázové plíně.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    HC_: Hrozně se mi líběj vaše svrchňáky, ale nemám vůbec ráda suchý zipy, neplánujete časem i patentky?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Vyfasovali jsme frejkovu abdukční peřinku a přijde mi, že se do ní dítě s látkovkou nevejde a je níž, než by bylo třeba (na místě jsem to nezjistila, protože na delší výlety a pochůzky, což toto bylo, beru jednorázovky...). Než tam kdyžtak skočím to zkonzultovat, je tu někdo, kdo to řešil?
    HC_
    HC_ --- ---
    NINGEN: :)) nj, ale zas muzes objednat znovu,)
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    HC_: Teda, dva dny po tom, co jsem konečně objednala. Já věděla, proč to pořád odkládám, škoda, že jsem ještě nevydržela! :D
    HC_
    HC_ --- ---
    spam od nás :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Dělám čistku majetku, našla jsem svrchňáky Kikko, 11-14 kg, tyhle: http://pleny.heureka.cz/...i-kalhotky-bebe-1-ks-vel-xl-11-14-kg/#ng:868fcebb39ef7a0aa0118b8cd0f662a2, dvakrát použité, jednou vyprané, jako nové. Kdybyste je některá chtěla, napište mi do pošty.
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Aha, proto ta naše potvůrka je schopna během vteřiny přelézt celou velkou postel pro tablet/mobil, ale pro hračku se sotva natáhne...
    A samozřejmě šňůrky a kabely, ty jsou top.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: No však, to se používá jen u přebalování. Já mám vedle podložky spoustu takovýhle kravin a podávám podle potřeby. Samozřejmě nejlepší je bořit komínek složených plen :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: zase je ji to vzacne. na normalni hracky ji nenalakam
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Věci jako krém, čistá plena, mobil, kartáček na zuby, tubička od čehokoliv se neschovávají, ale vhodně používají :) Mobil je velmi oblíbený "Haloooo....mama...bla blabla blalaaaaa mama" :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak dneska jsem zkusila vsechny zde uvedene napady. nejvic zabira rozhodne dat ji veci co normalne schovavam. krem, mobil, cistou plenu. ovsem odpoledne prevaloval pritel a to byl rev...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KAIAFOX: No, máme je od Bamboolika, a jsou secvaknuté pomocí druků - takže se sice dítě už naučilo je vycvaknout, ale obvykle drží pohromadě (pleny totiž).
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jinak u nás se ještě osvědčilo při sušení z koupání (a jistě by to šlo i na přebalování) dát dceři do ruky kartáček na zuby. Ona napodobuje čištění zubů a já mezitím osuším, dám čistou plenu, atd. Akorát pak řve, když jí ten kartáček beru, jenže ona by si s ním vydržela hrát snad hodinu.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRISSIE: mam taky prohnutou podlozku. bohuzel ale taky extra zivy vzorek potomka :-) nejlip funguje prebalovani behem mlika
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam