• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ALDEMIK: nezávidím, ale ta formulace a představa pobavila :-)
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    ALDEMIK: A teda manipulace je moc príma, kojit ve tři v noci hvězdici byl vždycky můj sen :-/
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    DALEEN: Jj, to je mi jasné, že to nejde nahradit - a já problém s abdukční dečkou jinak nemám, nijak se jí neděsím :-)
    Děkuju za potvrzení, že to nejde, přišlo mi to, ale jsem líná to jet do Prahy konzultovat...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: Jinak ta dečka plenama nahradit nejde (spoň ne v začátcích). Široké abdukční balení třema čtvercema v tu chvíli není dostatečné, proto dečka, porotože je pevná. A je důležité, aby kyčle byly ve správné pozici, tedy více méně kolmo na tělo. Vypadá to strašně, s dítětem se dost špatně manipuluje.
    Kdyby tě cokoliv zajímalo, tak se ptej :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ALDEMIK: Dcera měla abdukční dečku a ze zkušenosti fakt nejde používat s látkovou plenou. Nožičky pak nejsou ve správné pozici.
    Takže celou dobu co měla dečku (do osmi měsíců) byla v jednorázové plíně.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    HC_: Hrozně se mi líběj vaše svrchňáky, ale nemám vůbec ráda suchý zipy, neplánujete časem i patentky?
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    Vyfasovali jsme frejkovu abdukční peřinku a přijde mi, že se do ní dítě s látkovkou nevejde a je níž, než by bylo třeba (na místě jsem to nezjistila, protože na delší výlety a pochůzky, což toto bylo, beru jednorázovky...). Než tam kdyžtak skočím to zkonzultovat, je tu někdo, kdo to řešil?
    HC_
    HC_ --- ---
    NINGEN: :)) nj, ale zas muzes objednat znovu,)
    NINGEN
    NINGEN --- ---
    HC_: Teda, dva dny po tom, co jsem konečně objednala. Já věděla, proč to pořád odkládám, škoda, že jsem ještě nevydržela! :D
    HC_
    HC_ --- ---
    spam od nás :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Dělám čistku majetku, našla jsem svrchňáky Kikko, 11-14 kg, tyhle: http://pleny.heureka.cz/...i-kalhotky-bebe-1-ks-vel-xl-11-14-kg/#ng:868fcebb39ef7a0aa0118b8cd0f662a2, dvakrát použité, jednou vyprané, jako nové. Kdybyste je některá chtěla, napište mi do pošty.
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRAMIN: Aha, proto ta naše potvůrka je schopna během vteřiny přelézt celou velkou postel pro tablet/mobil, ale pro hračku se sotva natáhne...
    A samozřejmě šňůrky a kabely, ty jsou top.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: No však, to se používá jen u přebalování. Já mám vedle podložky spoustu takovýhle kravin a podávám podle potřeby. Samozřejmě nejlepší je bořit komínek složených plen :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    DALEEN: zase je ji to vzacne. na normalni hracky ji nenalakam
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TRAMIN: Věci jako krém, čistá plena, mobil, kartáček na zuby, tubička od čehokoliv se neschovávají, ale vhodně používají :) Mobil je velmi oblíbený "Haloooo....mama...bla blabla blalaaaaa mama" :)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    tak dneska jsem zkusila vsechny zde uvedene napady. nejvic zabira rozhodne dat ji veci co normalne schovavam. krem, mobil, cistou plenu. ovsem odpoledne prevaloval pritel a to byl rev...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KAIAFOX: No, máme je od Bamboolika, a jsou secvaknuté pomocí druků - takže se sice dítě už naučilo je vycvaknout, ale obvykle drží pohromadě (pleny totiž).
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jinak u nás se ještě osvědčilo při sušení z koupání (a jistě by to šlo i na přebalování) dát dceři do ruky kartáček na zuby. Ona napodobuje čištění zubů a já mezitím osuším, dám čistou plenu, atd. Akorát pak řve, když jí ten kartáček beru, jenže ona by si s ním vydržela hrát snad hodinu.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TRISSIE: mam taky prohnutou podlozku. bohuzel ale taky extra zivy vzorek potomka :-) nejlip funguje prebalovani behem mlika
    MISERY
    MISERY --- ---
    TRISSIE: Jojo, to je on, jen máme černý :-) Je fakt skvělý.

Mimochodem jako první jsem ho viděla u Ellie, takže pak jsem se po něm pídila na bazarech.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KAIAFOX: taky bych ho potřebovala, dcera se mi mrská tak od šesti měsíců a poslední dobou je to fakt šílený. nakonec to teda vždcky nějak dáme, ale dost často se to neobejde bez řevu. problém je, že jí už moc nezajímají ty věci kolem přebalováku, potřebovala bych zase přísun neokoukaných serepetiček, to pak vydrží. my teda používáme furt novosklad, je jí 11 měsíců, navíc je velká a má sílu. mě ten novosklad přijde dobrý na to kadění, už takhle to kolikrát koupí svrchňáčky, kadívá teď zase jednou denně. nedovedu si představit, jak by to vypadalo, kdyby měla plenu jen na osminy.

jaký máte zkušenosti s s tím skladem na osminy a kaděním?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam