BOBASH: to si budu kupovat 50-rocni seniori, ktori su zvykli este na stare poriadky, ale mlada generacia je myslenim posunuta uz niekde uplne inde, pamatam si to ako dnes jak vsetci pri uvadzani modelu 3 picovali na tablet a ze ovladanie ma byt na knofliky a ze co to je za nesmysl a dnes uz vsetky automobilky cpu co najviac funkci do dotykaca, najlepsie su take tie argumenty o tom ako klimu potrebuje niekto ovladat knoflikom, lebo to ovlada "po hmate" ... ja teda klimu na knofliky mam, ale po hmate som ju v zivote neovladal, lebo sa potrebujem vzdy pozriet co som nastavil
moje decka pocitac ovladaju horko-tazko mysou a klavesnicou, zato 4-rocne decko si na tablete samo bez akehokolvek ucenia natukalo a nainstalovalo nejaku novu hru, takze som musel nainstalovat detsky mod ... take tie veci ktore tu tvrdite, ze su nemozne, sa menia lusknutim prstov, 2016 ovladanie auta cez infotainment bolo tabu a dnes kto to nema, je zaostaly :)
za 20 rokov si benzin a naftu budu kupovat iba nadsenci, lebo legislativa sa posunie niekam, kde vlastnenie takeho auta bude luxus... 20 rokov je strasne dlha doba, za 20 rokov sme sa naucili pristavat rakety z vesmiru naspat a to nie je trivialna uloha
BLOWUP: na vesnici je bez auta neschopny provozu iba lenivec alebo invalid, ludia su strasne lenive zvery, nez sa prejst 200 metrov do obchodu, tak to si moj sused kazde rano nakopne toho svojho diesla a kurvi si motor studenymi startami, ja jazdim aj s deckom do skoly do mesta autobusom kazdy den (teda nie teraz cez karantenu) a potom este peso do prace pol hodinu a zvladam to