DAN_F: Dovolim si nesouhlasit, v tom co popisujes zavisi na ridicskejch schopnpstech a ano kdyz zpanikaris zaslapnes brzdu a nevis kam tocit, tak se jenom dovas.
Absolvoval jsem skolu smyku, a dalsi ridicsky prupravy. A nektery ty situace jsem zazil.
Jednou dokonce v novym transitu ve kterym jsem jel 120 v pravym pruhu na dalnici, kdyz mi to v tahly zatacce tam poslal kokot z audi co kombinaci agrese a neschopnosti mi pripravi situaci, ve ktery jsem v dusledku uhybnyho manevru jel tom transitem nejrychlejsi “dvere” (rozumej bokem jako prase) ve svym zivote. A pak kontra, a dvere na druhou stranu, a repete nekolikrat, nez se to auto ustalilo.
Volantem jsem kroutil ze srany na stranu “rychlosti zvuku”, abych to auto ukorigoval.
Kdybych tam mel tyhle kryplovsky riditka, tak neudelam nic.
A uznavam ze kdybych nemel skolu smyku a ridicskou prupravu, tak to pravdepodobne skonci hodinama do nejblizsich svodidel..
Ale zazil jsem treba i spalek kterej vypadnul z nakladaku predemnou, na okresce. Prez to ze jsem mel vzdalenost, a nejeli jsme tam ani teh 80, tak ten manevr museo bejt velmi pohotovej, a obnasel kontra.
Zazil jsem lopatu ktera se vynorila z pod auta ktery jelo predemnou a melo vysokej podvozek takze to tipek vubec neresil ani nezuknul na brzdu. Ja jsem to resit musel protoze jsem jel v osobaku. = prudkej uhybnej manevr a kontra. Ta lopata tam proste lezela v jizdnim pruhu..
(Samozrejme sem zavolal dopravakum at se o to postaraj protoze je to nebezpecny)
Zazil jsem kdyz tipek co se tvaril ze se rozhlizi mi poslal svoji felicii primo pred cumak na posledni chvili..
Ocekavam ze “tesla ma prece autopilota” apod. Ale tyhle argumenty neberu, auto dokud ma volant, tak ma mit volant kterej je bezpecnej pro jizdu.
Za me to je vse co k tomuhle tematu mam. Je to muj osobni pohled, a dal o tom argumentovat nepotrebuju.
Pekny vecer vsem preju :)