CUKI: Teprve 6 mínusů? Trochu se snažte :-)
OMNIHASH: 1) Jenže pokud nebudeš mít ty nabíječky v místě nejčastějších parkovaní (domov, práce,..) tak ti jsou k ničemu i kdyby jich bylo 10x tolik. Ostatně to tvrdí i sám velký guru Bobash.
Navíc natankovat můžeš kdykoliv třeba s kanistru. Na počátcích motorismu mělo dost lidí doma zásobu a na benzínky jezdili spíše z prestiže. A doteď to tak na odlehlých místech funguje.
2) Ty cestovní benzínky na delších cestách tě prostě tolik nezdržují.
Mám kolem sebe 2 lidi co mají elektromobil, jeden už dost dlouho. Oba mají zatím k dispozici další spalovací auto právě na vyřešení cest, které jsou jinak minimálně dosti nepohodlné.
Jeden pokud může se rád omezí, bere to jako sport, ale když jede k rodičům na sídlák do Budějic, jede spalovákem, protože prostě prodlužka z paneláku je nonsence.
No a kolikrát se mi stalo, že měl někdo se mnou schůzku a volal mi že přijede pozdějc, protože není dostatečná kapacita na čerpací stanici.
Tohle zatím problém dozajista je. Stejně tak je divné jíst půl hodiny před pracovním obědem protože zrovna dobíjím auto...
Zatím pro hodně lidí poměrně omezující. A je s tím třeba něco dělat. Protože tohle bezesporu naše budoucnost jednou pravděpodobně bude.
Je zajímavé, že pro lidi kteří tam moc vyžadují pohodlí svých módních tanků SUV, tohle nevidí.