BLOWUP: a ten majitel vi, ze kdyz je venku horko a chysta se nekam jet, tak si doma, v pohodli, na telefonu zapne predchlazeni auta? To co tu popisujes je dost mimo.....jel jsem v tom jednou a stoji to za prd.
Tve zazitky ale pobavily, valime se tu doma smichy - dvere samy od sebe udelaly kolegovi bouli na hlave, oprel se o sedacku a nemohl se zbavit alarmu (staci zapnout pas na vedlejsi sedacce a alarm vypne, to vam soudruzi nedoslo?).
Mmch - EU primo naridilo, ze Tesla v Evrope musi mit povinny zdroj hluku, protoze to pry je moc tiche auto a lidi by nevedeli ze jede.
No nic, Teslu uz par roku mam. Autopilot nepouzivam, ridi to jak opily cinan a ja ridim rada, takze to je pro mne celkem vec k nicemu. Ale chapu, ze v zacpe na dobre znacene dalnici to je ok. Prisaham na holy pupek, ze moje auto je tiche.
Co na EV miluju, ze kdyz na to slapnu, tak to jede jak delo a nepoznas ani, ze jedes do kopce, nezpomali.
Nejveselejsi zazitek ale asi byl, kdyz jsme jeli k pumpe koupit benzin do traktoru a lidi nas zacali filmovat, protoze cekali, ze budeme plnit Teslu. Zklamali jsme je kanystrem. A podruhy, kdyz jsme vylezli z obchodu s plnym kosikem a muj syn mi nic nerekl a privolal auto, aby nam samo prijelo naproti. Auto nemohlo vyjet, protoze bylo obklopeno bandou lidi, kteri nevedeli, ze muze jet samo a snazili se ho zatlacit zpatky na parkovaci misto. Auto bylo uplne frustrovane :DDD