• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    EMBI: Nevím, jestli jsi někdy viděl e-tron GT naživo, ale to auto fakt není vysoký jako normální sedan, je to tuším o kus nižší než třeba Porsche 911.

    Ta ID.7 by mohla bejt trochu nižší, ale holt baterky, no. Uvidíme jak bude v reálu vypadat A6 e-tron.
    KEB
    KEB --- ---
    _BENNY: tak tohle pobavilo... :D Tahle otázka je skoro jako Hamlet, být či nebýt... :D
    EMBI
    EMBI --- ---
    BOBASH: škoda že je to vysoký jak crossover. Sedan má mít výšku jako etron gt nebo audi a5 v horším případě
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    První představení ID.7 alias sériový verze ID.Aero alias v podstatě elektrickýho Passatu. Dýlka skoro 5 metrů, takže to bude vevnitř nejspíš mnohem větší než Passat (je to větší i zvenku) a dojezd snad až 700 km WLTP.

    Volkswagen ID.7 Electric Sedan Debuts At CES, Destined For US
    https://www.motor1.com/news/629242/volkswagen-id7-electric-sedan-debut/?

    S takovou padnou argumenty aLe MůJ dIEsEL DoJeDe dÁl brzo opadnou...

    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DNF: Přišel jsi do auditka o elektrických AUTECH.

    Pokud jsi překvapenej, že v něm lidi řeší AUTA a ne chození pěšky, tak je několik možností – třeba že neumíš číst, nebo že jsi jenom kretén co chce provokovat. V každým případě JSI TADY BLBĚ.
    DNF
    DNF --- ---
    BOBASH: Jo, no. Sleduju tohle forum protoze jsem chtel vedet kam individualni doprava jde. A to tady vidim. Sorry ze jsem tak nejak vyjadril shrnuti z toho celeho.

    Ale zase jsem rad, jak jste se hned chytli.. Asi je to citlivy tema. To me bavi. Tak uz toho necham, vlastne me nikdo z vas neprekvapil :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DNF: ja kdybych mel dodavku a pouzival ji na prevoz materialu (proc to vubec potrebujes, kdyz se staci uskromnit??), tak radeji nic nerikam na adresu tech kteri vozi svoje deti do skoly.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    DNF: A je ta dodavka aspon EV?
    DNF
    DNF --- ---
    _BENNY: Jojo. No priste teda az zas povezu dva metry dreva, tak ti dam vedet jestli treba nebudes mit lepsi napad nez to odvezt dodavkou. Jakoze fakt - jestli to nejak jde, ja to rad udela podle tebe, bez auta.
    Snazis se me dissit za to, ze pouzivam auto na odvoz materialu, a jinak jezdim na kole nebo vlakem .. tak to jsi muj hrdina kamo. Pche.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DNF: A teď si představ, že jsou třeba lidi, který se o auta zajímaj, mají je jako hobby a přesto nemají potřebu jezdit autem pro cigára na benzínku a trávit v autě hodinu denně někde v zácpě, protože díky tomu, že nemusej to auto používat denně, tak můžou mít nějaký, který je o to víc baví když jedou o víkendu na výlet.

    A pak jsou taky lidi, kterým jsou auta úplně jedno, ale zase holt bydlej někde, kde tím autem musíš i pro ty cigára na tu benzínku, protože když tam nepojedeš autem, tak nebudeš mít cigára nebo tam půjdeš tři hodiny.

    Taky je spouta dalších lidí, který potřebujou auta k různejm jinejm účelům. A nic z toho nevysvětluje, proč jsi přišel s tímhle kokotským komentářem zrovna do tohohle klubu.

    Takže potřetí, jsi tady špatně.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DNF: chapu. je to neco jako s tema cihlama.
    DNF
    DNF --- ---
    BOBASH: Promin, nerad tre zklamu, ale jestli chces nekoho do prdele, budes si muset najit jinyho nabijece, ja na carbrainy moc nejsem, a vlastne ani na kluky ne.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DNF: Moje auto třeba naposledy jelo někdy přes svátky a běžně s ním nejedu 2-3 týdny v kuse. Novinářskýma samozřejmě jezdím víc, protože to je moje práce.

    Jako majitel auta sám asi chápeš, že jsou věci, na který je jiný řešení použitelný dost těžko. Třeba když chceš jet s dítětem někam, kam se dá dojet za 40 minut autem nebo za 3 hodiny vlakem.

    Samozřejmě je dobrý nejezdit autem denně 50 kilometrů do města do práce, protože chceš kanclík v centru a baráček se zahrádkou za městem, ale taky je dobrý nedělat spoustu jinejch věcí a lidi je dělaj. Já třeba bydlím v centru a pracuju z domu, abych svůj život v zácpách trávit nemusel.

    A ve výsledku jsem tak i se svým dvacetiletým osmiválcem dost eko, protože auto už je zrecyklovaný a najezdím pět tisíc ročně.

    Co ta klíčenka? Chceš jí, nebo už půjdeš do tý prdele?
    DNF
    DNF --- ---
    _BENNY: Jo, jak jsem rek. Zavislost na aute je skodlivej zivotni styl. Zavislost na aute znamena tim zit, jezdit kazdej den, jezdit si pro cigara na benzinku.

    Co bys chtel vysvetlit dalsiho?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DNF: takze zavislost na aute a spatnej a skodlivej zivotni styl?
    DNF
    DNF --- ---
    _BENNY: Protoze na kole paletu samotovejch cihel neodvezu :) Me do tohohle guilt rozku nedostanes.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DNF: ja nemam zadny auto, proc mas ty dodavku?
    DNF
    DNF --- ---
    _BENNY: Napoprvy to nevyslo, co? heh. Co ja najezdim moji dodavkou ty nacouvas pri parkovani za mesic, nadhero.
    DNF
    DNF --- ---
    BOBASH: Ahahaha haha he he hmmm ... vlastne to nejvtipnejsi co jsem od tbe slysel, smutny, no.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DNF: vsechno pekny, ja s tim souhlasim, ale slyset to od nekoho kdo nema jen auto, ale rovnou dodavku, je takovy... ja nevim no :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam