• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: Je to 200 k navic. Kdyz odectes cenu prodavaneho auta, tak mas najednou platit dvojnasobek. To je luxus, vzhledem k tomu, ze je to druhe auto do rodiny
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    PEPAZZ: myslím, že podceňuješ schopnost lidí věci zkurvit :D
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    NIKDAS: pokud je tam lfp baterka tak životnost nemusis vubec řešit
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DRAGON: ja bych zas bral singl motor long range, ten dual motor vykon je zbytečnost
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Ceny jsou to super, ale jde nějak jednoduše(ji) zjistit stav baterky? Tím myslím: už se na to specializuje hromada firem a udělaj to za pár tisíc? Protože za mě je kapacita baterie stejně důležitej parametr, jako nájezd... pokud se k tomu majitel choval jako hovado (tzn. Pravidelně jezdil do nuly, nebo dlouho nechával nabité na 100%) tak i za pár desítek tisíc km mohl stihnout kapacitu baterky stáhnout pod 90%
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DZODZO: Vzhledem k tomu, že by to mělo být víc zaměřené na evropský trh, tak pochybuju, že by dělali sedan.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: To muze byt to druhe auto :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    VAT reclaim tam jde taky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: super cena, dobrej najezd, i kdyz ja bych si pockal na dual motor nebo jak se tomu rika, AWD
    ELIJEN
    ELIJEN --- ---
    NIKDAS: Ja po dvou letech jezdim porad na stejnejch a to jsem taky radil :D

Urcite jsou potreba nejake kvalitni primo na EV.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PEPAZZ: No prave :)
    Kdyby chtel moc, tak je rozhodovani snadny
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    DZODZO: silueta je prostě "facelift" TM3, na to reaguju :) a dalo by se říct, že TM3 je zmenšený TMY ;)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    JYRKA: to už je moc pekna cena což ? :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    CRAZY_IVAN: skor mi ide o ten typ karoserie, ze ten sedan si asi kupi menej ludi ako auto so zadnymi dverami, jako ja by som bral aj TM3, ale to iba preto ze som chudobny, inak radsej TMY :D
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Koupit ci nekoupit Teslu model 3 Std range plus, r. v. 2020, 38 tis. najeto, cena 650 tis s DPH (a moznosti odpoctu)?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    DZODZO: proč zmenšenej, vždyť to je prakticky silueta TM3... tady jsem ti to ještě dal přes sebe (a trochu níž, aby jsi rozdíl poznal), aby to bylo vidět:

DZODZO
    DZODZO --- ---
    CRAZY_IVAN: ak to bude zmenseny TM3 sedan, tak neviem ci si to najde dost kupcov, logickejsie by bolo prave nieco na sposob [PEPAZZ @ Elektromobily]
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    DZODZO: spíš facelift trojky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam