NIKDAS: ano, souhlas se vším - já chtěl vybrat jen pár zásadních rozdílů a něco jsem uvedl trochu nepřesně, ale věř mi, že obě auta dobře znám a sám jsem mezi nima vybíral...
chtěl jsem vlastně jen říct, že se nedá tvrdit, že je jedno auto lepší než druhé, protože každé je úplně jiné... a nemusí se to týkat ani samotných aut, ale i předepsaného servisu, hustoty servisní sítě, možností konfigurace a individualizace, nebo třeba termínu dodání od vybrání nového auta... a ve finále pak stejně, i když porovnáš Enyaq Coupé L&K a T MY, tak může rozhodovat buď třeba důležitá věc jako cena, nebo naopak drobnost typu chybějící páčky na blinkry nebo stěrače a fyzická tlačítka...
já si prostě stojím za tím, že nejde říct, že jedno auto je lepší než druhé, nebo že
JYRKA - Tesla má lepší výbavu? Ano, Tesla je vždycky v plné výbavě, tak ji taky srovnávej s plně vybaveným Enyaqem a verze Coupé bude mít taky vždycky prosklenou střechu, připlatíš si za sedačky s pamětí, tepelné čerpadlo i dobré audio, ale navíc můžeš mít head-up displej, tlačítka na volantu, páčky na blinkry a stěrače, fungující dešťový senzor a mraky další věcí, co Tesla vůbec nenabízí, takže jestli chceš, můžu souhlasit, že Tesla má to málo z výbavy lepší (audio, sedačky, SW...), ale Enyaq má určitě bohatší výbavu... a zase je to o tom, že nejde jednoduše říct, že něco je lepší :-)