• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    LAUNCHER: taky nemam, nevidim duvod :-)
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: je to zcela bezny i v ramci rodiny... ja jaktozto zbehlej IT vyuzivam v kazdym aute co jde a moje zena teprv nedavno po 10ti letech co mela moznost si nechala pripojit telefon aby ho uz nemusela drzet u ucha :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    LAUNCHER: při pohybu po Praze potkávám velmi často řidiče telefonující s mobilem na uchu a řekl bych, že převážně v nových luxusnějších SUV.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DOCKINEZ: Souhlas. Pro jistotu dovysvetlim: Ja se na nekoho takoveho vubec nezlobim, jen me prekvapilo, ze je mozna takovych lidi hodne. (porad nevim, jestli to JYRKA myslel obrazne, nebo ma realne cislo)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LAUNCHER: přesně můj případ. Ne proto, že bych to coby vysokoškolák zadírající v IT nezvládl, ale jsem ten typ řidiče, co chce mít v autě svoji pohodu, přičemž telefonování za jízdy je s mojí představou o pohodě na palubě v příkrém rozporu. Audiosystém mám nadobro vypnutej a není tedy s čím párovat. Navíc telefonovat mě štve i normálně, natož v autě.

Každýmu dle jeho vkusu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JYRKA: Pls tohle je real / máte na tohle čísla? Protože jestli má polovina řidičů nespárované handsfree/telefon, tak ziram a nechápu 😃 Ale je teda pravda, že už jsem to kamarádovi pomáhal parovat, když jsem si všiml, že nemá.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    TEST: Cupra Born VZ. Takto má jazdiť športová zadokolka.
    https://www.youtube.com/watch?v=XfONVwFnOG8&ab_channel=ElektromobilTV
    JOHNIEZ
    JOHNIEZ --- ---
    W_NOICE78: Nedavno se mi taky odpojilo nabijeni, rikal jsem si ze asi nejaka chyba. Ze by to bylo >3x refreshem v ty skodovacky appce? To se mi uplne nezda. Nicmene dost me to nepotesilo, zjistil jsem to po hodine a pul, nabijelo to neco pres 20 minut (AC, takze prakticky skoro nic). Nebyl jsem ani pobliz, abych to hned pripojil.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    BOBASH: to zas neni uplne pravda
    Vysvetli mi nekdo prosim jak zvysit limit vzbuzeni auta? To opravdu jde jen 3x? Protoze napoctvrte sem auto uz nevzbudil a odpojilo se mi nabijeni…musel sem jak debil k autu dojit a poklikat rucne..nejsem teslaclub ale v tesle co jezdi manzelka mi toto proste nedela…a muzu si nabijeni spustit i na dálku..
    Ps: auto pri nabijeni netopi? Nelzespustit topeni?
    Ps2: auto nejde odemknout mobilem?
    Ps3: jak vypnout spin abych nemusel pri kazdem startovani tukat jak debil
    Diky moc!
    Majitelé a příznivci elektromobilů v ČR / SK | Vysvetli mi nekdo prosim jak zvysit limit vzbuzeni auta
    https://www.facebook.com/groups/2100772423579450/permalink/3952458625077478/
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    Mam dotaz, ma Skoda taky elektronicke zamky jako Tesla?
    Děsivá nehoda elektromobilu Škoda. Po nárazu do stromu auto vzplálo a cestující se uškvařili - Echo24.cz
    https://www.echo24.cz/a/HRA9n/svet-zpravy-desiva-nehoda-elektromobilu-skoda-po-narazu-do-stromu-auto-vzplalo-cestujici-se-uskvarili
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    BOBASH, LOPIK: já ani nemyslím ani tak nějaké super Tesla features, jako spíš takové ty zmínky o tom, jak se zasekávají aktualizace nebo jak má celý infotainment pomalou odezvu + samozřejmě celá ta architektura v pozadí, kdy to prostě dlouho automobilce trvá odladit.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MOODYCAT: Gratuluji! Preji spokojene kilometry bez nehod, v klidu a k Tve spokojenosti. Mohla bys prosim napsat par radek jako mini-recenzi? 😊
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MOODYCAT: Hm, já si iPhone kupuju, protože jako nástroj na vydělávání peněz a minikancl na cesty prostě funguje.

Není to pro mě statusovej symbol, nehraju na něm hry, nikdy jsem ani nezapnul Siri a nekonzumuju multimédia, vlastně je to pro mě taková lepší 3310.

A tuhle roli plní skvěle, takže nemám důvod měnit za cokoliv jinýho.

Pokud Tesla funguje podobně dobře, tak super.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JYRKA: MOODYCAT: Děcka pls slusně, viz rulez na header. Já chápu, že to nemyslíte zle ☺️
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JYRKA: Mohu na nasrani nabidnout bonbonek z povinne vybavy meho elektromobilu :)?

JYRKA
    JYRKA --- ---
    MOODYCAT: jako uživatele iphone jsi mě docela nasral :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    BOBASH: Jasny :) Nerikam nic, hele to je jak lidi, co si kupujou iPhone, i kdyz se najdou lepsi treba Samsungy. Tesla je takovej iPhone mezi elektroautama.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JYRKA: Po presednuti z mojí předchozí O3 nebo z manželky služební O4 do TMYP mám přesně opačný pocity.

Začal bych tím, že nikde nebudou už nikdy v koncernu látkové sedačky, silenej hřích tohle v autech za ty ceny. Pokračoval bych výrazným omezením záhybů, ty legacy auta mě nebaví čistit.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BOBASH: tak rozdíl je v rychlosti reakce, to obrovskej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam