• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    TRANCEWARP: V ČR mohou na SCH nabíjet všechny auta, v zahraničí jsou některé pouze pro Tesly.

Na webu Tesly jde zaškrtnout které SCH jsou otevřené i pro netesly.

https://www.tesla.com/cs_cz/findus?bounds=52.966418073422446,28.805803261263602,43.665380517345895,-2.834821738736397&filters=open_to_all_evs_superchargers
    NTR23
    NTR23 --- ---
    TRANCEWARP: Po me ne. Tesla aplikace. Pres ni nabíjíš i když Teslu nemáš.

TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NTR23: Btw co to je za screenu? To je Tesla aplikace? To sem nikdy nevidel
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    NTR23: Po me to chce VIN toho auta co jeste nemam. Ta i4 ma CCS2, ale nikde nejsem schopnej prijit na to, ktery superchargery me nechaj tady nabijet.
    NTR23
    NTR23 --- ---
    NTR23: No NACS DC adaptors

NTR23
    NTR23 --- ---
    TRANCEWARP: Když si v app Tesly přidáš konkrétní tyč vozidla, tak ti to v mapě vyfiltruje jen ty SCh u kterých nabiješ
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    zvazuju si misto tesly koupit bmw i4
    jaky mate zkusenosti s nabijenim po cr a v evrope?
    ktery superchargery vam to dovoli bez tesly pouzivat
    nejsem schopnej to vygooglit
    mam z toho obavy, sit superchargeru je bozi a nevim, jakej je UX jinejch vozidel
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    COMODOR_FALKON: Možná doplním - tesla je ve skutečnosti taky taková dacia, jen si hraje na víc. Asi něco jako IPhone
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Zoe. Bohužel nevím jaký ročník, jaká baterka. Ale má prokazatelně najeto 300 tis. km.

KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    IV0: To se dá ještě nějak snížit ta čezo-kauflandí cena 5,9 respektive 13?
    Jak to tak čtu, jsem rád za nabíjení doma. Za 20000km jsem nabíjel venku 15 minut, abych zjistil, jak funguje supercharger
    IV0
    IV0 --- ---
    RATTKIN: Já mám napríklad v mém plug&charge lepší ceny u Lidlu i Kauflandu (v případě jejich ČEZ nabíječek) než přímo od Lidlu/Kauflandu. Je to síce jenom 50kW resp AC11kW, ale tak zase si člověk nakoupí...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    RATTKIN: Ono mi to tolik nevadí. Dobíjím doma, na dovolené i Forda dobíjím většinou na Tesle a nebo Ionity.
    Nicméně souhlas, je v tom hroznej bordel a člověk je oškubán na všech rozích.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jinak k té architektuře BMW více najdete třeba tady na Linedin: https://www.linkedin.com/posts/friedel_sdv-automotive-mobility-activity-7305494402607542272-W9wo
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    JYRKA: do plug&charge dáš jednu kartičku a pak všude platíš zlodějské roamingy, které jsou někdy i 2x
    Technologie dobré, ale ano ignoruje se to a hlavně není jednoduchý poskytovatel, který by měl dobrou cenu všude. Jako má Tesla za 9,50 kč
    MAGE
    MAGE --- ---
    TEAPACK: Tak narazim na LOC 500 milionu vs 2 miliardy
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    MAGE: A nepleteš si jednotky? je to 86 TB vs 20 GB ;)

Jinak můj ušmudlaný driver pro dva DC motory má dost přes tisíc řádků v asi 6 soubrech, protože je tam regulace podle tří parametrů, rampování pro plynulé přechody a synchronizace obou motorů jak podle natočení, tak podle dodávaného krouťáku.
    Takže 20 GB pro celý auto je vlastně docela přijatelný, hlavně když vezmeš v potaz, že tam je neskutečná security vrstva, kus robota od Boston Dynamics a k tomu herní počítač pro VR streaming, co jede třeba na 6 monitorech =)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MAGE: To se boj, protoze se to nijak nelisi od soucasneho stavu.
    MAGE
    MAGE --- ---
    LOPIK: Začínám dost pochybovat. Jakože autíčko bude mít čtvrtinový LOC jak CELÝ Google?

Currently, Google's version control "is an extreme case": as of 2016, the repository was storing 86 terabytes of data comprising two billion lines of code in nine million files (two orders of magnitude more than in the Linux kernel repository)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MAGE: What could go wrong..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam