DIM_: Ok.
Už jsem v něm seděl a hrál si s ním . Ale zatím nejel, protože ho kolega přivezl na prevozkach až dnes v podvečer a já mířím na jiné školení. Snad se s ním za cca týden v pondělí svezu. Následně ho ve středu/čtvrtek budu rozebírat pro školení mechaniku. Rozebraný bohužel zůstane do konce května.
Každopádně podle kolegy je pěkně hravé auto. Drží dost dobře stopu, i když už jel do zatáčky na hraně (piskaly pneu). Podvozky Renault/Alpine umí (docela se těším až ho vezmu do nějakých serpentin do kopce. S cliem mám jedno místo najety a tohle by mohlo být ještě libovější).. Zrychlení slušný. Lidi se po něm prý dost koukali.
Bohužel spotřeba / dojezd, krivka nabíjení na DC atd nejspíš do léta nezjistím.
Autíčko je to malé. Malý kufr, žádný prostor pod kapotou (tam je 11kW nabíječka s v2l/v2g). Renault predokolka, což některým lidem nevyhovuje. Motor je odlehčený typ motoru Meganu/Scénicu (tzn s buzenym rotorem v oleji). Sedět za sebou se dá. Zkoušeli jsme tedy jen spolujezdce a člověka za ním. Super je ten asistent Reno, který umi i česky a dají se s ním ovládat některé funkce vozu (zkoušel jsem zatim nastavení klimy, okénka, rádio...). Měl by umět v eng/fr/de/... využívat i chat gpt. Ten v češtině není, i když jsem někde v interních materiálech zahlédl nejasný příslib do budoucnosti.. Ohledně fotek - zkusím něco nafotit za týden. Nějaké foto z Renault academy v Paříži mam, ale v notasu. Teď se musím věnovat Bigsterum.
Ps: víc mě zaujal R4 a nástupce twizzi. R4 je taky male auto, ale ta střecha mě dostala. A nástupce twizzi super do města, ale bohužel se asi zatím nebude prodávat mimo fleety 😒