čuz, jak je známo na fakapy typu kvantita, kvalita, frekvence nabíjení nemám moc čas, tak jedu phev. to je fajn! at si tohle užijou pozéři s teslama a péřovejma vestama patagonia, klídně s wishe
jen teda nevím, jak pečovat u tu baterii. výrobce VW/LG říká, že poměr je 1x DC na 3X AC. A to nemluvím o care modu, což je pod 80% plus nějaká odstávka plně nabitý. Tak na takývdle srandy už vůbec obyč spotřebitel nemá kapacitu. já jsem asi jako poslední generický člověk, co má trpělivost na tyhle píčoviny a nemůžu nabíjet furt AC (pravěký hasiči nedovolí v pozemce) a našel jsem svatá grál levná DC 7Kč, takže umím během nákupu jídla plně dobít.
Umí někdo vysvětlit tu fyziku náhledně životnosti aku při kombinaci Ac + DC při každém dobíjení?
Cokoliv, kromě výše zmíněného unikátního komba spustí benzín. což žere u 2tunového 5/100km na dálka po celé Evropě (teď je na to rekord, že to ujelo skoro 3k na naftu v superbu ma jednu nádrž).
No tak mi řekni, co tu vůbec děláme.? Páč mi týpek co mi to prodal řekl, že aktuálně jede VW akci, že dorovná cenu nafty a hybridu. To je jen akce v ČB. Tam jsou úplně jinde než zbytek opic v CZ.
Úplně lituju, že jsem si nekoupil TDI!
pidi eUp si samožejmě nechám, to má smysl, protože to si na nic nehraje!