W_NOICE78: To tvrdit můžou, já tvrdím něco jinýho.
Jinak IM5 může být prémiový MG ale to je Cyberster zcela určitě taky a to je naprosto příšernej krám.
LAUNCHER: Tesla novinářům auta normálně půjčuje na týdenní test, stejně jako všichni ostatní. Aspoň teda u nás. Delší zápůjčky moc nedělá nikdo.
A většina novinářů, se kterýma se znám, vidí Teslu podobně jako já – byli naprostí průkopníci a dlouho zdaleka nejlepší na trhu elektromobilů, ale nejdřív ty auta byly strašný jízdně (což napravil Highland/Juniper) a dodnes jsou strašný ergonomicky, protože narvat všechno na jeden displej, byť s povedeným UX, je uživatelsky nepříjemný a jak se ukazuje, tak i nebezpečný.
Nikdy jsem Teslu jen nehejtil, vždycky jsem říkal, že minimálně v určitých kategoriích je to jasná volba – do cca 2021 to byla jasná volba v nových autech, teď už je spousta alternativ, který považuju za lepší, byť pořád chápu důvody, proč si koupit TM3 nebo TMY (TMS nebo TMX jsou vykopávky, to smysl nedává a taky v EU končí). Jen je spousta dalších značek, které umí nabídnout věci, které Tesla neumí, byť obvykle zase neumí něco jiného.
Nic jako "nejlepší elektromobil" neexistuje, stejně jako neexistuje nejlepší auto.
Je dost lidí, pro který bude super volba CLA, a je pořád dost lidí, pro který bude super volba TM3. O IM5 se nebudu vyjadřovat, tím jse mnejel.