BOBASH: Sice už je diskuze trochu jinde, ale ještě chci reagovat. S tím letectvím a monitoringem máš teoreticky pravdu, člověk je v dlouhodobém pasivním sledování špatný. Je ale dost možné, že tvoje skepse vychází ze zkušeností s FSD v12 z roku 2024, ale dnešní realita s verzí v14 je spolehlivostí jinde, což potvrzují i tvrdá data.
Když se místo dojmů podíváme na čísla, tak v lednu 2026 spustila nezávislá pojišťovna Lemonade produkt přímo pro FSD. Za míle odjeté s FSD dávají zhruba 50% slevu, protože jejich telemetrie ukazuje výrazně nižší nehodovost (uvádějí o 52 % méně nehod celkově). To nejsou fanoušci Tesly, ale pojišťovna, která risk oceňuje penězi. Kdyby to bylo nebezpečné, zdražovali by, ne zlevňovali.
Co se týče užitečnosti, netvrdím, že je to dokonalé. Kdybych viděl, že auto zmatkuje, prostě bych to nepoužíval. Ale pokud data ukazují méně nehod, dává mi větší smysl hlídat systém, který odřídí 99 % cesty a nechá mě vystoupit míň unaveného (navíc dnes už s eye-trackingem), než mít v autě slavný „certifikovaný“ automat, co se zapne jen v zácpě na dálnici a jinak je mi k ničemu.
I technologicky se ukazuje, že vision-only přístup v kombinaci s AI funguje (viz Wayve nebo Čína) a Lidar je spíš drahá berlička. Tesla má navíc obří výhodu ve vlastním HW, zatímco ostatní platí marži Nvidii.
Aktuálně Tesla bude nabízet FSD pouze jako předplatné a konči s jednorázovou licencí. Z pohledu investora je to ta nejlepší zpráva.