Z Twitteru:
Dnes jsem mohl z pozice spolujezdce zažít na vlastní oči pilotní projekt evropského FSD založeného na verzi 14. Pro svůj hodinový slot jsem navrhnul trasu Tesla Center Brno - OC Olympia a zpět. Křižovatka dálnic, kterou často sám jezdím, je nyní jedno velké staveniště s hustým provozem tvořeným pomalými kolonami ve špatně značených úzkých pruzích.
Začátek jízdy piece of cake, plynulý hustý městský provoz. FSD dostalo první šanci blejsknout se když nám na poslední chvíli padla na semaforu žlutá a následně červená. Já už bych přidal a projel, FSD dobrzdilo. V reakční době bych s ním soupeřit nechtěl, když bych to přirovnal ke dvěma kovbojům proti sobě, tak zatímco kovboj-člověk už skoro vytáhl colt, kovboj-FSD tasilo, vystřelilo, colt má zpět v pouzdře a než střela projde vaší lebkou, už vám volá koronera.
Video začíná kousek před křivatkou na výjezdu z Brna. Jízdu místem zpět jsem netočil a byla to chyba, protože jistota se kterou projel kolem pomaleji jednoucích náklaďáků byla podívaná, ze které se tajil dech.
Cestou zpět už jsem se vzpamatoval a začal si všímat běžných věcí, např příčné prahy, reakce na semafory, nebo nenadálé situace, když se někdo někam cpe a podobně. Všecko, ale uplně všecko, zajelo FSD samo bez zásahu člověka a to s grácií a jízdním projevem zkušeného, vyježděného, trpělivého řidiče. Asi bych měl napsat, že mě to ohromilo, ale ne .. chovalo se to tak, jak jsem to už viděl na mnoha jiných videích z jiných měst .. řídilo to výborně a mnohdy lépe než člověk, než bych řídil já .. a to sám sebe považuji za dobrého a spolehlivého řidiče. Závěrem bych je zkusil poopravit obvyklý záměr "FSD si zaplatím 2x za rok až pojedu na dovolenou" .. omyl, tohle chcete do města i na dálnici. Je to jako s autem - zkusíte a už to nejde jinak.