LAUNCHER: To je kauza. Prvni minus je ode me. Jsem se nechtel vypisovat. Ale v zasade je to jak rika
NIKDAS,
W_NOICE78 a dalsi.
Nejde o kult, ale ja jezdim 3 autama a Tesla ma UX rozhodne nejlepsi. Vzdy si v BMW pripadam jak pilot vrtulniku. Prej, ze "trh rozhodl - navrat k tlacitkum" (@bobash). Leda kulovy. V Tesle neresim nahrivani volantu tlacitkem. Neresim vyhrivani sedacky tlacitkem. Neresim svetla tlacitkem. ... Neresim proste ovladani. To, ze ostatni automobilky neumi udelat ovladani pres displej je uplne jina disciplina, nez ze v Tesle neresis ovladani.
Dokonce me primo stve u ostatnich aut, ze nevidim na rychlost pres volant. Jak ja bych treba chtel, aby se rychlost ukazovala i na stredovych obrazovkach...
Pak ty reci o spatnem zpracovani. Haha. A ten zaver, ze "vyvoj v EV svete je rychly a nikto nevie, co bude za 10 rokov" je uplne jak z autofora.
Ne, promin,
MISO, ale kdyz pises "Z mojich nevelkych EV skusenosti" tu davas rady ohledne EV, tak sem proste dal minus a sel dal.
Jestli je Tesla v necem na hovno, tak sterace ("senzor" deste) a chybejici 360 a urcite tvrdej podvozek u starejch modelu, ale to zmineno nebylo.
Mozna jsem prisnej, ale jsem dneska nejak v razi.