LAUNCHER: No já garáž nemám a parkuju u bytovky. Splodiny při cestě do a ze školy dýchá dítě pořád stejně, protože jezdí MHD. Auto nemáme na denní ježdění a snažíme se ho nestartovat zbytečně.
Abychom si rozumněli, já bych tím BEV jezdil hrozně rád a hned, ale 😉 1M+ za nový dát nemůžu a ojetiny jsou pořád dost drahý a viz dále odpověď
IKSIK: Pro mě to právě funguje parádně, protože navzdory všemu fandovství pro mě hraje roli, jestli po koupi nového auta zbude na zaplacení synkova sportovního soustředění, kam ho tím autem povezu. Dokud mám na výběr, tak ta vyšší investice se mi prostě musí v nějakém rozumném čase vrátit.
Když na FB ve skupině o BEV nějaký fanda píše, jak jeho elektrický mercedes za dva míče jezdí za 50 haléřů na km, tak se prostě jenom směju, protože ty dva míče na to, abych mohl následně jezdit čistě a skoro zadarmo, prostě nemám. Nemám. Musel bych prodat byt, čímž bych sobě a celé své rodině naprosto disproporčně snížil kvalitu života i šance do budoucna.
DZODZO: Je to investice do ekologie a vlastního pohodlí, není potřeba brát to čistě jenom finančně. Ale jak píšu, ty finanční náklady musí být nějak aspoň zhruba přimeřené možnostem majitele.
W_NOICE78: Proto jsem hned
na začátku psal, že o BEV uvažuju jako o nástupci nafťáka, až ten doslouží. Další ICE bych pravděpodobně pořídil pořád levněji (
IKSIK, použitelný jetý spalovák pořád seženu pod 250k, jeté BEV ne), ale nešť, to počítám jako tu investici do ekologie, zdraví a lepší budoucnosti.
Btw. Paradoxně mě až tak netrápí nabíjení - sice vidím, že je s tím oser, ale už teď vím, že si na to zvyknu. Protože naftu z různých důvodů beru taky jenom na dvou, maximálně třech benzinkách a nejsou to ty nejbližší ani nejlevnější.