BOBASH: tak v Tesle ti to nabehne nez stihnes nastoupit a muzes si zapnout tu sedacku a vyhrev uz z domova mobilem, plus tesly i mercedesy zapinaji vyhrevy samy kdyz je pod nejakou teplotu venku podle obsazenych sedacek.
Profil ma tesla hezky vyresenej ze jak tam nasedas, vidis na displeji hned ten profil a muzes ho rovnou prepnout. Chryslery to delaly kdysi podle klicku kterym si odemkl, nevim zda to nekdo nedela podle mobilu taky, pokud jeden prijde k autu driv a odemkne (muzu otestovat zda tesla jo, jeep ma profily podle klicku myslim, protoze mi tam sviti Profil 2 a jeden klic nosim a druhej je v trezoru).
BOBASH: uvidime s cim vyjedou, novy nalozeny stalo kdyz to byla novinka asi 5 a to mi prislo fakt hrozny. Jasne, byly levnejsi motorizace, atd, ale kdyz uz, tak to chces mit hezky. :-) Jinak starsi nevim jak maj kvalitni baterky atd, nejaka mega zaruka by na to byla pro kupujici prima, nektery tusim mercedesy mely problem s tim, ze udelali blby reseni P polohy a meli tim vybranim rozbalancovanou hridel, ktera driv opotrebila ten elektromotor, ale uz si nevzpominam co to bylo za model... Hlavni problem EQS bylo imho to, ze to nevypada jako drahej mercedes a pritom to byl pomerne hodne drahej mercedes. :-) Do toho ta masakrozni depriciation... :-)