FEDAJKIN: Ferrari Luce obecne - Nepoburuje me to a nektere prvky se mi libi, vcetne reseni te pride auta. Jasne, spis mnou, nemam vyhraneny nazor na to, jak by mel vypadat dobry nebo spatny design. Prekvapila me jen ta vnejsi zrcatka, jak napsal
KORKMAZ. Zastal jsem se tu Cybertrucku, dovolte tedy abych se zastal i Luce. Kazdopadne cilovka nejsem, takze je to jedno.
Nicmene, mam k tomu jen 3 veci, mimo design:
1) Chvalim 122 kW baterii. Pral bych si jeste vic, ale dobry.
2) Negativni signal je pokles reakci akcii Ferrari a nazor byvaleho sefa Ferrari, Mr. Luca di Montezemolo, preklad z Italstiny:
"...I hope they at least take the horse off that car..." Pan je emotivni Ital, ale asi to auto melo dostat vice lasky (nebo jine lasky) od sve automobilky. Pan Ferrari prakticky zachranil pred bankrotem a naopek ji dostal mezi hvezdy automobilek, nejmene co se financi tyka.
Zdroj napr.:
Montezemolo: «Ferrari Luce? Si rischia la distruzione di un mito»https://www.youtube.com/watch?v=jiMTuqbyKgU3)
KURE: Kola - jakozto Forza Horizon 6 fanousek, ktera obsahuje stovky IRL disku - styl Rotiform AeroDisc me vzhledem neurazi, kde to dava smysl se mi to libi. Kdo ma rad polepy, da se to doplnit uzasnymi grafickymi napady. Vzniklo to puvodne pro maximalni rychlosti, ne pro "EKO". Takze ac to pomuze dojezdu, na Ferrari mi to rusive neprijde. Jasne, Rotiform maji nadhernou centralni matici pro zavody, tohle je "daily" s 5 sroubama.
Mozna znate Mr. Ken Block (RIP) - ten mel Rotiform pod svym Hooniganam a ostatne i na nekterych svych autech.