W_NOICE78:
MISO:
Teslama jsem jezdil v době, kdy jsem ještě videa na socky nedělal (s tím jsem začal před cca rokem). Zkusím si je půjčit znovu, až budu mít čas a náladu se bavit s PR Tesly, který je poněkud neakční. Nebo si je půjčím zase z áček, což je podstatně jednodušší a už tam budou mít i zásoby Highlandů a Juniperů.
Ale jinak abyste nebyli překvapený – já v recenzi pořád budu Teslu za spoustu věcí chválit. Ale to tady nedělám, protože je tady skvadra Teslistů, kteří to dělají poměrně intenzivně.
Takže tady na přetřes dojde jen to, co mi na teslách vadí, což je tragický UX, pro mě dostačující k tomu, abych si tu značku nekoupil nikdy mimo případů nejvyšší nouze (nutně potřebuju EV se slušným dojezdem a mám do půl mega, i když i tam už se dají koupit normální auta).
Chápu, že někomu je UX jedno, stačí mu točit volantem, věci si nastaví před jízdou nebo řekne Grokovi nebo spolujezdci, a chce levnej a efektivní spotřebič na přepravu. Takovejm lidem pořád řeknu, ať si tu Teslu koupěj.
Ale když někdo začne tvrdit, že UX Tesly je lepší než u tradičních automobilek a je to cesta do budoucnosti, tak se ozvu, protože není, a ukazují to i preference zákazníků a to, že tradiční automobilky, který se inspirovaly Teslou a nahradily všechno displejema, teď otáčí zpátky.