MART1NKA:
1) Tvůj optimismus ohledně CN a pesimismus ohledně Tesly úplně nesdílejí bezpečnostní orgány v CZ, PL ani DE. V ČR například do vybraných objektů MO/AČR nesmí mimo jiné Volva s první registrací od 1. 1. 2021 – a příslušný dokument explicitně zmiňuje majoritní vlastnictví Geely a cloudovou konektivitu. V PL jsou omezení postavená hlavně na zemi výroby auta, v DE existují omezení pro některé citlivé objekty a typy vozidel.
2) Myslím, že Elon udělal a ještě udělá pro planetu i UA mnoho dobrého. Samozřejmě vkus máme každý jiný a to si musí každý zvážit sám. Tvůj názor Ti neberu; mně se mnohé jeho zkratky nelíbí až až, případně jeho nedržení se jednoduchého pravidla „když nevím, alespoň držím pusu“. Jsem i trošku rád, že mu v tom lidé jako Ty vyváleli čumák.
3) VW - odmyslím si jeho temnou historii - má z poslední doby za sebou Dieselgate. K tomu můžeš přidat dlouholetý tlak na podporu dieselů, masové natahání dieslů do Evropy, automobilkami financované studie kolem emisí nebo přímo kartelovou dohodu VW, BMW a Daimleru ohledně technologií čištění emisí. You name it.
Myslím, že ta damage co má na triku VW a další je podstatně hmatatelnější než všechno špatné, co kdy udělal Elon. Přesto mám VW za mnoho jiných věcí rád, odpouštím jim a není to pro mě no-go. Ale občas je potřeba koukat bez růžových brýlí i na lidi a firmy, které máme rádi.
4) Též podporuji neházení do jednoho pytle Volvo / Geely a řekněme CN vs Taiwan. Už je to dlouho co jsem dělal s CN kolegy, ale někteří nebyli vůči některým krokům CN uplně nekritičtí. Nelíbí se mi generalizovace CN - špatně.
// My 2 cents, určitě nejsem odborník na geopolitiku, mezinárodní vztahy atp.